Şimdi Ara

Telefon Gümrüğe Takıldı Dispute Açtım Yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neye göre %10-15 şuan satıcı yorumlarını okuyorum baya alan var turkıyeden takılan tek tük sanırım ... istanbulu geçmesi yeterlımı bana gönderılen ıl deki gümrükte takılma ıhtımalı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrklc54 -- 15 Ekim 2016; 2:37:22 >
  • Bu telefonlar gelse bile birkaç ay içinde kapanmıyor mu? imei kaydı olmayan tel.ler kapanıyor diye biliyorum, tabii eski artık kullanılmayan telefonun imeisi kopyalanıyorsa o başka, onuda yapanlar bulunursa olur kendimiz yapamayız sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrklc54

Neye göre %10-15 şuan satıcı yorumlarını okuyorum baya alan var turkıyeden takılan tek tük sanırım ... istanbulu geçmesi yeterlımı bana gönderılen ıl deki gümrükte takılma ıhtımalı varmı ?

İstanbulda gümrüğe girer, gönderilen ildeki ikinci bir gümrüğe girmez hocam.

Satıcı tecrübesi yanında şansta lazım. Xray cihazından geçiyor, memur uyumuyorsa takılıyor vs Çok fazla takılanda var.

Bunu satıcıların eskisi gibi Türkiye'ye telefon göndermediğinden de anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

Bu telefonlar gelse bile birkaç ay içinde kapanmıyor mu? imei kaydı olmayan tel.ler kapanıyor diye biliyorum, tabii eski artık kullanılmayan telefonun imeisi kopyalanıyorsa o başka, onuda yapanlar bulunursa olur kendimiz yapamayız sonuçta

almak istediğin telefonun adını ve imei repair diye aratırsan çinden gelen bir çok telefonun tamiri evde yapabileceğini görürsün. bazıları yapılmıyor onlardan da almazsın
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sanş lazım :) peki bu x ray muhabbeti ne zamandır var yeni mi geldi geçen sene daha yoğundu türkiyeye gönderim ..
  • kdrklc54 kullanıcısına yanıt
    Bayadır hatta bildim bileli var hocam.

Eskiden pek takmıyorlardı, şimdi bile randımanlı taktıları söylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Risk girdim deneme yapıcam bakalım ... Sanş lazım xray filan muhabbetide takılırsa almanyada kardeşim var üst serisini ona yollattırırım en son orda sıkıntı olmuyo sanırım ... çindeki fiyatları gördükten sonra burda o fıyata kesinlikle almam 3310 kullanırım daha iyi
  • Kargo masrafı düşer, paranı geri alırsın kardeşim raad ol.
    Bazı çakal çinli gardaşlarımız da bunu bildiğinden dolayı şarj aleti gümrükten geçiyor, telefon takılıyor.Sonuç şarj aletinin ve kargo masrafını bizlere ödetmiş oluyor.
  • Aynen kardeş onun da muhabbetini öğrendim önden şarj aksesuar yolluyorlar gümrükte kilerde görunce hemen ismi yazıp gelen ikinci kutuyu açıyorlar sonra güm ...ah bu çinliler önden tel yollasana be kardeşim...çevremde çok örnek var ama bende ilk deneme bakalım aslında ticaret gibi bi amacımız yok ne olur yanı yılda 1 kere hakkımız olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrklc54 -- 15 Ekim 2016; 15:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrklc54

Aynen kardeş onun da muhabbetini öğrendim önden şarj aksesuar yolluyorlar gümrükte kilerde görunce hemen ismi yazıp gelen ikinci kutuyu açıyorlar sonra güm ...ah bu çinliler önden tel yollasana be kardeşim...çevremde çok örnek var ama bende ilk deneme bakalım aslında ticaret gibi bi amacımız yok ne olur yanı yılda 1 kere hakkımız olsa

sende şarj aleti ni alma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Kardeş şarj heveslisi değiliz zaten olmasada olur.. Ama aldığım satıcı satış patlamalarından dolayı artık cevap vermıyorlar türkiye için standart uygulayıp tık geçiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Dikkatimi çekiyor sürekli bir şehir efsanesi o adamın telefon geçmiş al seninkide geçer işte bataryayı ayrı paketlettir bilmem ne...
    Beyler gümrükte çalışan adamların işi bu. Yani orda çalışan memurun bir gün boyunca mesaide yaptığı iş gümrüğe takılacak ve takılmayacak olan ürünleri ayırmak.
    Hangi kafayla veriyorsunuz siparişi anlamıyorum ama %95 takılıyor kardeşim şunu bi anlayın artık. Anlamıyorsanızda almadan önce "telefon gümrüğe takıldı" yazın googlea.
    Bende ayar oluyorum en dandik telefonu bile ıvır vergisi zıvır vergisi ile bize 5 katına satmalarına. Ama sizin yaptığınız resmen umuda ticaret.
    Neyse siz bilirsiniz uğraşacak olan sizsiniz. Umarım sıkıntısız alırsınız paranızı.

4 tane telefon geçirdim gümrükten istersen ss atarım

• imei konusunda size bir ipucu vereyim : 1.5 ay once yurtdisindan gelirken telefon aldim ( s7 edge ).. 1.5 ay olmasina ragmen ne mesaj geldi ne de kapandi imei kayitsiz olmasina ragmen... sanirim en son kurumu kapatmislardi, imei kayitsiz olsa da kullanabiliyorsunuz yani... tabi kurum acilinca muhtemelen telefonlar da kapanacak...

Neyse pasaport kayit hakki gecmesin ve 2 senede bir geldigi icin nette simdi kayit yaptirdim. Sistem hizli. vergiye yonlendiriyor hemen 138.38 gibi birsey yatiriliyor suan. Parayi yatirdiktan sonra sistemde hemen kayitli gorundu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 16 Ekim 2016; 9:58:40 >
  • x-ray sanırım bizim içki olayı gibi. 3. gelişimde viskilerimi havaalanında gümrüğe yakalattırdım. acıdılar da iki tanesini verdiler yine
  • yavrucoder kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlerinizi bizede aktarın nasiplenelim Hardcore party yapmıssın resmen 4 nedir
  • boombip kullanıcısına yanıt
    harbi komedi ya..welcome to turkey
  • boombip kullanıcısına yanıt
    valize koyunca bakiyorlar mi ? 6 sise getiriyordum kimse bakmiyordu... hangi asamada yakalandi? en son cikista xrayden bakmiyor kimse...
  • yavrucoder kullanıcısına yanıt
    Temmuzdan önce mi geçirdin sonra mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    bizde de bakmıyorlardı, birgün bakacakları tuttu. ondan sonra da gözümüzden yaşı kepçeyle aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Temmuzdan önce mi geçirdin sonra mı

daha dün geldi yeni telefonum meizu m3s
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.