Şimdi Ara

Alım Satım AccAiP güvencesi ile.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vakıfbank-yapıkredi
  • Mesela awp asimov kaca veriyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stat m9 bayonet crimson web(3tane büyük ağ olcak) fn lazım kaça bulursun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Born2Kill35 -- 27 Mart 2016; 11:33:41 >
  • asiimov bs fiyat?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gunveldırrr satıs devam ediyor

• Satislar dvm ediyor konu gunceldir

• kOnu gÜNceldir....... satışlar devam ediyor
  • Ekledim fakat inventory'de skin kalmamış sizin
  • Kendisi Market fiyatının Yüzde 70 inden verecegini söylüyor ancak . Sordugum itemi yüzde 70 den söylemiyor , ortalama aldıgını söylüyor ve daha yüksek bir fiyat çıkarıyor . Sonuçta ben bu itemi almış olsam market fiyatına göre yüzde 70 inden alamıyorum bu kişiden . Ancak yüzde 70 den verecegini konuda bagıra bagıra söylemiş .
  • Itemlerı nerden temın edıyorsunuz?

• Ne lazimdi ?

• Konumuz gunceldir satislarimiz devam ediyor

• Hocam deagle suikast ak frontside misty ve awp mercan ağacı ne kadar üçü birlikte

• Arkadaş sıkıntılıdır biraz. Birçok alışverişimiz olmasına rağmen 1.si %70ten satmıyor , %70 fiyatı verdiğinizde kabul etmiyor. 2.si aradığım itemi bulmadı , ilk alışverişimizde ihtiyacım olan şeyi söylediğimde elimde şunlar şunlar vb. var dedi kendisi önerdi bana , bu şekilde 3 kere alışveriş yaptık.4. seferde fiyatı uygun söylemediği için alışveriş yapmadım , ki galiba buna sinirlenmiş. Akşam mesaj attığımda ve 200tl lik bir eşya almak istediğimi söylediğimde(ki ilk alışverişte kendi yaptığı şey) ben seninle mi uğraşıcam o kadar işin gücün içinde vb vb tarzı bi cevap verdi , sanki kendisi bu işten para kazanmıyormuş gibi.(alışverişlerin çoğu da 5 dakika sürüyor uğraşı bu beyefendinin).Daha sonra neden böyle bir cevap verdiğini sorduğumda 'sorunlu kişilere satışım yok' diyip engelledi :D Benle yaptığın alışverişlerden kazandığın paraları helal etmiyorum sana. İyi forumlar herkese.
  • Saat başı item soruyorsun konunun basini okursan iyi edersin. Dedigin gibi 5 dakikada sorunsuz satisim var. Alacagin itemi sorarsin uyarsa alirsin her dakika 200 liraya 150 liraya ne var diye sorar bana 2 saat hesap yaptirip almaz isen silerim tabi. Benim 30 dan fazla duzenli musterim var ve senin yaptigini yapan yok. Ister alirsin ister almazsin ama 3 kurus icin beni o kadar yoramazsin ben sana ne olur benden item alda demedim. Itemlei ucuzdan alirken iyi hakkim olani helal etmiyorsun oylemi o zaman bir deyim ile noktayi koyayim ''kopegin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi''

• quote:

Orijinalden alıntı: silo8167

Ya lış anlamayın ben biraz yeniyim şimdi tanesi 13 tl dediniz ya zaten market fiyatıda 13 tl yüzde 70 demişsiniz nasıl hesaplanıyor benmi yanlış anladım bilgilendirirseniz sevinirim

Yorumları okumadın mı hocam konudaki yüzde 70 diyormuş ama yüzde 70 ten vermiyormuş işte

• Bazi arkadaslar saniyor ki biri m9 doppleri 500 tl e markete koyacak onun 70 ini odeyerek 350 den almaya calisiyor %70 derken analizler yapilip fiyat aliniyor. Isine gelmeyende boyle konusuyor

• ekledim
  • m9 Bayonet Doppler - P4 / 750 lira verebilirim.
  • Fiyat konusunda anlaştığımız bıçak için 6 saat bekledikte sonra bıçağı bulamadğını söyleyip bana farklı patternde (fiyatı düşük olan) bir bıçağı aynı fiyattan önerdi. Çok cüzi bir indirim talep etmeme rağmen yazdığım mesaja ters cevap verdi. 6 Saatimde b oşu boşuna harcanmış oldu. Güvenilirmidir değilmidir bilmem ama istediğiniz itemi 30 dk içinde temin ediyorum olayı biraz hava gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.