Şimdi Ara

Alın bir tane daha!!!!Hamile kalan liseli kız arkadaşını öldürdü !!!!Manisadan bu haberde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa’nın Salihli ilçesinde, hamile kalan lise öğrencisi kız arkadaşını boğarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Geçen yıl nisan ayında yol kenarında cesedi bulunan, hamile olduğu ve boğularak öldürüldüğü belirlenen Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Meltem Adıgüzel’in (16) katil zanlısı olarak tutuklanan, lise öğrencisi erkek arkadaşı İ.S. (17)

Salihli Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

Salihli’nin Karaağaç köyü yakınlarında toprağa gömülü vaziyette, iple boğularak öldürülmüş bulunan Adıgüzel’in katil zanlısı olarak olaydan 6 ay sonra tutuklanan İ.S, duruşmada genç kızı kendisinin öldürmediğini savunarak, hakkındaki iddiaları kabul etmedi.

Sanık avukatları, delillerin yetersiz olduğunu belirterek, sanığın tahliyesini talep ettiler.

Tahliye talebini reddeden mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Meltem’in annesi Sevinç Adıgüzel, adliye koridorlarında, "Adalet istiyorum. Kızımın katili cezasız mı kalacak" diyerek fenalık geçirdi.

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=259383

• Korunma yontemleri aslında liselerde gosterilmeli

Ortaokulda werilen cinsel egtim yetersiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Korunma yontemleri aslında liselerde gosterilmeli

evet zinadan nasıl korunulacağı anlatılmalı orta okuldan başlanmalı dediğin gibi gayrimeşru ilişkinin zararları ve nasıl bir günah olduğu anlatılmalı
  • quote:

Korunma yontemleri aslında liselerde gosterilmeli

şimdi bir yorum yapardım ama beni forumca cani ilan edersiniz
    en iyisi bişey yazmıyorum...
  • Prezervetif denilen birşey var 18 ytl mi ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix

quote:

XXX

evet zinadan nasıl korunulacağı anlatılmalı orta okuldan başlanmalı dediğin gibi gayrimeşru ilişkinin zararları ve nasıl bir günah olduğu anlatılmalı

Sigmund Freud in dediğine gore sapık cinsel ilişki olmayan cinsel ilişkidir her türlüsü mesrudur

Kısacası insaları yasaklarla bogmak yerine ki boganları gorduk din kılıfında gecelik nika "kesfettiler"

Olayların sonuclarını gostermenız lazım 20 yasında adam hala prezervatif almaya korkuyosa uanıyorsa bu acizliktir toplumun ayıbıdır bence

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Prezervetif denilen birşey var 18 ytl mi ne

ne 18 ytl si

10 tane 12 ytl abicim ya karıştırma ortalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 12 Temmuz 2007; 22:01:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Meltem’in annesi Sevinç Adıgüzel, adliye koridorlarında, "Adalet istiyorum. Kızımın katili cezasız mı kalacak" diyerek fenalık geçirdi.

Anneni isyanı kime acaba, o çocuk cezaevine tıkıldığında sorun çözülecek mi. Bataklık sinek üretmye devam ediyor. Bu toplmun son sağlam kalesi Aileydi onu da parçaldılar. Çocuklarımız kimlerin elinde bu hale geliyor. Bu olanlardan kim sorumlu oturup düşünmek ve bi çare bulmak lazım...Daha orta okul/lise çağında ki bu çocuklara hiç bir ahlaki ölçü,manevi değer vermezseniz olacağı budur. Değer yoksa insan yoktur. Değerleri olmayan insan Vahşi bir canavara dönüşür . Yeryüzünün en vahşi hayvanı bile yiyebileceği kadar öldürür ama değeri/ahlaki olmayan insan yemedeği halde öldürür hemde yüzlercesini,binlercesini bir düğmeye basarak.

Söylüyecek şey çok . Meselenin özü böyle başa böyle tarak...

• quote:

quote:

quote:

XXX

Sigmund Freud in dediğine gore sapık cinsel ilişki olmayan cinsel ilişkidir her türlüsü mesrudur

Kısacası insaları yasaklarla bogmak yerine ki boganları gorduk din kılıfında gecelik nika "kesfettiler"

Olayların sonuclarını gostermenız lazım 20 yasında adam hala prezervatif almaya korkuyosa uanıyorsa bu acizliktir toplumun ayıbıdır bence

evli adam korkmamalı.. ama freudu yiyim sana bireşey olmasın ben dinimin ne dediğine bakarım kurana bakarım sonradan tek gecelik nikah uyduran sapıklara değil.....

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

quote:

ne 18 ytl si

Muhabete bak

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

quote:

ne 18 ytl si

vaayy gençlige bak. yazIkkkkkk
  • quote:

Sigmund Freud dediğin adam neci ki onun dediğini bir delilmiş gibi ileri sürüyorsun ?

O cinsel ilişkilerden doğacak olan çocuklar da meşru olur değil mi ? ?

Ahlaksızlığın toplumu nereye götürdüğünü görmek adına ibret verici bir haber...

• quote:

quote:

quote:

quote:

XXX

XXX

XXX

evli adam korkmamalı.. ama freudu yiyim sana bireşey olmasın ben dinimin ne dediğine bakarım kurana bakarım sonradan tek gecelik nikah uyduran sapıklara değil.....

Evli adam korkmalı 12 cocugu olmasından kaldıki evlilikte korunmak bayanın gorevidir

Bende dine bakarım ama sunada bakarım artık insanlar 35 lerine kadar ewlenmiyor

Yuzyıl oncesinde millet 18 ine warmadan ewlenip yuvar kurarken şimdi bu süre 17 yıl uzamıs 12 sinde ergen olsa

Süre 4 kat artmıs

Diğer taraftan dünya kaynasmıs cogu sey mesru olmus cınsellık her yerde cebınızdekı parayı cımbızla almak ıcın cınsellıgı kullanıyorlar

Kısacası kıskac ıcındesınız sizi bilmem ama ben bu cark içinde yasıyan birinin eline koluna hakim olması zor

quote:

Orjinalden alıntı: xf

quote:

XXX

Sigmund Freud dediğin adam neci ki onun dediğini bir delilmiş gibi ileri sürüyorsun ?

O cinsel ilişkilerden doğacak olan çocuklar da meşru olur değil mi ? ?

Ahlaksızlığın toplumu nereye götürdüğünü görmek adına ibret verici bir haber...

Sigmund Freud: Psikanalist hemde nerdeyse bilimi yaratan kişi herneyse

Hersey kuralıyla yapılırsa o ilişkinden cocuk dogıcak zaten artık ertesıgun hapı war prezervatif war bir sürü korunma yontei war ki saglık ocaklarında temın edilinebiliniyordu sanırım

Ahlak dediğiniz ne olduguda onemli yani bu kişiler korunsaydı yada bu işi yapan herkez korunsa konusmasa ahlaklımı olucak ?

Medyaya cıkan haberlermi bizi ahlaksız yapıcak ? Bu haberlerın hiç biri yazılmasaydı bu olayların olmadıgının kanıtımı olucaktı HAYIR

Eskiden bu kadar haber yoktu ahlaklımıydık HAYIR yapan yapıyordu sızın haberınız yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 12 Temmuz 2007; 22:13:25 >

• Gayrimeşru ilişki ne zaman beri meşru olduda onun birde yöntemi tartşılıyor..
  • quote:

Evli adam korkmalı 12 cocugu olmasından kaldıki evlilikte korunmak bayanın gorevidir

Yuzyıl oncesinde millet 18 ine warmadan ewlenip yuvar kurarken şimdi bu süre 17 yıl uzamıs 12 sinde ergen olsa

Süre 4 kat artmıs

Diğer taraftan dünya kaynasmıs cogu sey mesru olmus cınsellık her yerde cebınızdekı parayı cımbızla almak ıcın cınsellıgı kullanıyorlar

Kısacası kıskac ıcındesınız sizi bilmem ama ben bu cark içinde yasıyan birinin eline koluna hakim olması zor

söylediklerine katılıyorum çok fazla cinsel tahriğin her yönden geldiği bir zamanda yaşıyoruz medya gazeteler tv ler sürekli burdan rant elde ediyorlar ama manevi filtre kullanmak akıllıca elin konul rhat durmasın o arasıra iyidir yoksa şişer patlarsın töbe töbe ne diyorum ben ya...

evlilik süresinin uzaması tespitinde doğru bence dediğişngibi 17 18 de evlilik çağı duygusal olarak gelişmişken adam 10 sene daha bekleyince tabii duramıyor birde kendini aksi yönde beslemiyorsa çok zor Allah herkese sabır irade versin AMİN...

• quote:

Süre 4 kat artmıs

Eline koluna hakim olmak ne kadar zorsa mükafatı da o kadar fazla..

Bazı şeylerin meşru gösterilmesi onlar üzerindeki dini hükümleri ortadan kaldırmıyor.(Bu arada mute nikahı şiaların uydurmasıdır ve sapıklıktır, haramdır, zinadır.)

Dünya zevki için ahiretini satan insanlar hesap günü pişman olacaklar..

İş zina ile de bitmiyor.. Haksız yere cana kıymaya kadar gidiyor..

Allah insanımıza hidayet etsin.. İslam gelmedikçe bu insanlık daha da çamura batar..

• quote:

quote:

Süre 4 kat artmıs

söylediklerine katılıyorum çok fazla cinsel tahriğin her yönden geldiği bir zamanda yaşıyoruz medya gazeteler tv ler sürekli burdan rant elde ediyorlar ama manevi filtre kullanmak akıllıca elin konul rhat durmasın o arasıra iyidir yoksa şişer patlarsın töbe töbe ne diyorum ben ya...

evlilik süresinin uzaması tespitinde doğru bence dediğişngibi 17 18 de evlilik çağı duygusal olarak gelişmişken adam 10 sene daha bekleyince tabii duramıyor birde kendini aksi yönde beslemiyorsa çok zor Allah herkese sabır irade versin AMİN...

• @felix , birader akşam akşam bu konularla içimizi karartmaya mı geldin?
  • ya birileri yine isi su anki devletin yonetilis sistemine vuruyor ya ! ya kardesim bakiniz iran ! adam 80 kiza tecavuz etmis ( bu ne hiz bu ne celal ) ! irandaki yonetimde yobazlarin istedigi turden ! bakiniz ben ab ulkesinde kaliyorum ve gecen yeni gelmis bir turk arkadas buradaki durumu cok iyi sentezledi ! ciktik cafeye oturucaz , bi tanede lastikci var , usta oturmus sandelyesine sigarasini cekiyor , simdi bizde yuruyoruz , onumuze bir hatun cikti ! sarisin 1,80 boylarinda manken gibi , bir mini etek giymis ( turkiye standartlarinda ona mini etek bile denmez , yani baldirlari ortada ) , ve gorus alanimizda dayida var ! arakdas dedi bu adam bu kizi keser , ben dedim kesmez ! kiz onunden gecti , adam kilini kipirdatmadi yaaa ! ulan o kiz o halde guzelim istanbul veya Izmir ( ozellikle avrupa sehri ) de oyle gezicek agir tahrikten tecavuze ugrar ! ama adam bakmadi ! adam hristiyan ( gyavur) ! ya herseyi dine vurmayalim , bu insanin ailesine kalmis birsey !
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

ya birileri yine isi su anki devletin yonetilis sistemine vuruyor ya ! ya kardesim bakiniz iran ! adam 80 kiza tecavuz etmis ( bu ne hiz bu ne celal ) ! irandaki yonetimde yobazlarin istedigi turden ! bakiniz ben ab ulkesinde kaliyorum ve gecen yeni gelmis bir turk arkadas buradaki durumu cok iyi sentezledi ! ciktik cafeye oturucaz , bi tanede lastikci var , usta oturmus sandelyesine sigarasini cekiyor , simdi bizde yuruyoruz , onumuze bir hatun cikti ! sarisin 1,80 boylarinda manken gibi , bir mini etek giymis ( turkiye standartlarinda ona mini etek bile denmez , yani baldirlari ortada ) , ve gorus alanimizda dayida var ! arakdas dedi bu adam bu kizi keser , ben dedim kesmez ! kiz onunden gecti , adam kilini kipirdatmadi yaaa ! ulan o kiz o halde guzelim istanbul veya Izmir ( ozellikle avrupa sehri ) de oyle gezicek agir tahrikten tecavuze ugrar ! ama adam bakmadi ! adam hristiyan ( gyavur) ! ya herseyi dine vurmayalim , bu insanin ailesine kalmis birsey !

bumu yani ölçü bir lastikçi bakmayınca iş dinden çıkıyor aile kültürüne geliyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.