1479 mu bu xtrap ve sayfa görüntülen mior indirirken
quote:
Orijinalden alıntı: lolo545454
bu 1479 xtrabı dimi?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lolo545454
bu 1479 xtrabı dimi?
Tabi ki .
quote:
Orijinalden alıntı: willcost
ben bunu genel bir sorun olarak gordum öle dşndüm ama tşkkürler koyarım oraya da
Alıntıları Göster
iyide ben mi beceriksiizm bilmiyorum ki dediğinizi yaptım ama yinede xtrap hata werdi
quote:
Orijinalden alıntı: Noobsunsen
iyide ben mi beceriksiizm bilmiyorum ki dediğinizi yaptım ama yinede xtrap hata werdi
Alıntıları Göster
iyi kardesim walla sadece yapacagın tek şeey bu dosyanın icindekileri deil bu dosyayı rardan cıkarıp komple knightin icine kopyala yapıştır olrmu sonra calışacaktır başka bişey yok
quote:
Alıntıları Göster
dostlar güvenilirmi
valla arkadaşlar taratmış bişey yok diyolarlar :D ben koydum eminim sadece yaptgım şey knight online klosorumdeki xtrapı rar ladım ve sizlere sundum
quote:
valla arkadaşlar taratmış bişey yok diyolarlar :D ben koydum eminim sadece yaptgım şey knight online klosorumdeki xtrapı rar ladım ve sizlere sundum
nod32 de temiz çıktı :D
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
nod32 de temiz çıktı :D
Alıntıları Göster
bende nod32 de tarattım bişi yok ama bi türlü yapamadım ki :s
quote:
Alıntıları Göster
Çok saol kardeşim şimdi yaptım xtap hatası vermedi calışıyor....
quote:
Alıntıları Göster
ya ben tıklıyorum sayfa grntln mior dio şusiteyi tam olarak yazarmsınız?
quote:
Orijinalden alıntı: lolo545454
ya ben tıklıyorum sayfa grntln mior dio şusiteyi tam olarak yazarmsınız?
Alıntıları Göster
ya siteyi ayazarken rs95. r a p i d s h a r e ... die gidicen aynı sını yazcan orda *** olan yere r a p i d s h a r e yazıp dewam edecen ma aralarda boşluk olmicak hadi iyi eglenceler...
quote:
ya siteyi ayazarken rs95. r a p i d s h a r e ... die gidicen aynı sını yazcan orda *** olan yere r a p i d s h a r e yazıp dewam edecen ma aralarda boşluk olmicak hadi iyi eglenceler...