Şimdi Ara

NEDEN BIR ORGANIZASYON YAPIP TOPLANMIYORUZ...LUTFEN OKUYUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ONCELIKLE HEPINIZE HAYATINIZDA BASARILAR DILIYORUM..BU BOLUMDE ACMIS OLDUGUM KONUNUN AMACI KESINLIKLE ARKADASLIKLARI SAGLAMAK VE SANAL ALEMIN DISINA CIKARAK REEL DE GORUSMEKTIR.TURKIYENIN NERESINDE OLURSANIZ OLUN ORGANIZASYONLARLA BUTUN OTOMOBIL TUTKUNLARINI BIR ARAYA GETIRMEK NIYETI ICERISINDEYIM..BU AMACIMDAN ASLA VAZGEZMEYECEGIM.ONCELIKLE BU KONU HAKKINDA DUSUNCELERINIZI YAZIN..EGER OLUMLU YONDE ELESTRILERLE KARSILASIRSAK ARAMIZDAN SECECEGIMIZ BU ISLE ILGILENECEK ARKADASLAR PROGRAMI DUZENLEYECEKTIR..BEN GEREK ORGANIZASYON VE GEREK REKLAM ISLERI ILE ILGILENEBILIRIM..KONU ILE ILGILI CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR...

NOT:FIATCI VE SEDICIVALVOLE ARKADASLAR KONU ILE ILGILI BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.....

SAYGILARIMLA

H.ANIL DOGRU

KATILIMA ONAY VERENLERI BURADA TOPLUYORUM

1-)muratgokmen
    2-)shoparr_
    3-)emsalsiz34----------------- KORAY / ISTANBUL
    4-)hayta85--------------------- BURAK /ISTANBUL MSN:hayta85@gmail.com
    5-)lord of chaos---------------- CEM /ANKARA MSN:shdw@hotmail.com
    6-)asilx-------------------------- ASIL KAAN / ANKARA MSN:bozcuoglu@ug.bilkent.edu.tr
    7-)miraz.miraz----------------- MIRAZ / ANKARA MSN:y.elitok@hotmail.com
    8-)fiatci-------------------------- EMRE / ANKARA MESLEK:OTOMOTIV MSN:fiatci@mynet.com
    9-)syntaxerror
    10-)aligfb_1907
    11-)safako---------------------- SAFAK / ISTANBUL
    12-)ricardozonta
    13-)lazuTS
    14-)antiochos
    15-)safaksaylam
    16-)TOTAL_WAR--------------- KADIR / ANKARA
    17-)nadirgurece---------------- NADIR / BALIKESIR MESLEK:BILGISAYAR TEKN.
    18-)shamsheytani-------------- SERHAT / ANKARA MSN:ssumer208@yahoo.com
    19-)noss
    20-)aldredo pacino
    21-)codelinker
    22-)edie
    23-)serkes
    24-)Jackdaniels
    25-)alysentr
    26-)sedicivalvole--------------- OKTAY SEDICIVALVOLE/ ISTANBUL MSN:sedicivalvole_oktay@hotmail.com
    27-)joushkun
    28-).C.O
    29-)kursad
    30-)Gti
    31-)pink_cadillac
    32-)kornkrunded
    33-)kerem2383
    34-)daf54------------------------ MURAT / ISTANBUL

NOT:ARKADASLAR YUKARIDAKI LISTEDE BULUNAN KISILER BANA NEREDE YASADIKLARINI,ASIL ISIM VE SOYISIMLERINI,MEİL ADRESLERINI OZELE MSJ OLARAK ATSINLAR LUTFEN....BEN ONLARI TOPARLAYACAGIM

ÖRNEK: ISTANBUL/BESIKTAS- ANIL DOGRU anildogru@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildogru -- 15 Haziran 2006; 22:28:25 >

• Böyle iyiyiz be dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Böyle iyiyiz be dostum...

deme öyle.güzel olabilir bnce.ben isterdim şahsen
  • quote:

quote:

dostum

YA BENDE BOYLE IYIYIM BENIM BIR PROBLEMIM YOK HAYATTAN BEKLENTILERIMI FAZLASIYLA ALIYORUM BEN ZATEN ANCAK KENDI KENDIME NEDEN YAPMIYORUZ DIYE SORUYORUM...NEDEN BOYLE BIRSEY DENEYEREK YENI ARKADASLIKLAR VE YENI DOSTLUKLAR OLUSTURMAYALIM KI OYLE DEGIL MI...BU ALEMDE YAPILMASINI ISTEDIGIM EN GUZEL VE EN SOSYAL ICERIGI TASIYAN BIR DURUM BU..AMA TABIKI SAHSI KARARLARA SAYGIM SONSUZ YANI SANA SAYGI DUYUYORUM....AMA DUSUNSENE GUZEL OLMAZ MI....! TUNING FUARLARINA GITTIGINDE YADA DOLASMAYA CIKTIGINDA BIRESYEL OLMAYACAKSIN ARKADAS TOPLULUGUN OLACAK BENCE SUPER BISEY BU...GORUSMEK UZERE ARKADASIM(YUZBASIM)

• fena olmaz aslında mekan ve zaman uyarsa gelebilirim ben...
  • SUPER ILGIN ICIN TESEKKUR EDERIM..ARKADASIM FORUMU TAKIP EDERSEN IYI OLUR
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

fena olmaz aslında mekan ve zaman uyarsa gelebilirim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

quote:

deme öyle.güzel olabilir bnce.ben isterdim şahsen

TESEKKUR EDERIM ARKADASIM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildogru

SUPER ILGIN ICIN TESEKKUR EDERIM..ARKADASIM FORUMU TAKIP EDERSEN IYI OLUR
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

fena olmaz aslında mekan ve zaman uyarsa gelebilirim ben...

takipteyim eywallah... fikir güzel gerçekten...
  • olsa güzel olur bence ama geçtiğimiz günlerde CNR da fuar vardı buluşalım dedik ama kimse oralı olmadıı.

Anıl kardeş seni destekliyorum Allah muvaffak etsin
  • tesekkur ederım arkadasım sagol...BENIMDE UZERINDE DURDUGUM NOKTA BU ZATEN ARTIK BAZI SEYLERI DAHA PROFESYONELCE VE LAFTA SOZDE KALMAYACAK SEKILDE YAPMAK...BEN BUNU HAYAL EDIYORUM VE EMINIM BU HAYALIM GERCEKLESECEK BENIM BU YAPMAK ISTEDIGIM SEYLERDE YANIMDA OLAN HERKESE SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM.VE UMUYORUM KI BIR CNR FACIASI DAHA YASAMAYACAK DAHA SAGLIKLI KARARKLARI HEP BIRLIKTE ALACAGIZ....

quote:

Orjinalden alıntı: hayta85

olsa güzel olur bence ama geçtiğimiz günlerde CNR da fuar vardı buluşalım dedik ama kimse oralı olmadıı.

Anıl kardeş seni destekliyorum Allah muvaffak etsin

• anildogru hertürlü yanındayım benide listene ekleyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_7410860/mpage_2/key_//tm.htm#7433248 bu linktede bi sticker çalışması var, yavaş yavaş organize oluyoruz heralde...
  • güzel çalışmalar yapılmış
  • ankarada olursa kaçırmam
  • asilx A kullanıcısına yanıt
    Orjinalden alıntı: asilx

ank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 3 Mart 2022; 17:5:52 >
  • yer ve zaman uyarsa neden olmasın
  • Selam anıl doğrulu.kusura bakma yeni okudum...bencede düşüncen çok güzel.örneğin diğer forumlardaki arkaşlar toplanıyor görüşüyor....... yani sırf burada değil dışarıdada görüşebiliriz..... bu konuda elimden gelen yardımı yaparım canını sıkma.....ilk olarak bence herkes bulunduğı şehri yazsın birbirimizdenb haberimiz olsun derim......ha bide boş kalabileceği günleride yazabşilir......
  • bencede iyi olur
  • arkadaslar hepınıze gostermıs oldugunuz ılgıye ve bana yapmıs oldugunuz destege cook ama cok tesekkur ederım..ısımlerınız sayfa basında toplanıyor.lutfen bastakı yazıyı sureklı gozden gecırın cunku devamlı guncellıyorum...
  • selamlar

aslında fena fikir değil doğrusu bende düşünmüştüm acaba nasıl olur diye sadece burada kurulan kulüpler arası toparlanma olarak düşünmüştüm tek marka araç sahipleri ama bu daha kapsamlı daha geniş bir organizasyon olur bende düşünebilirim zaman uygun olursa bilgileri gönderiyorum hoşçakalın.
  • birlikten kuvvet dogar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.