Şimdi Ara

NEDEN BIR ORGANIZASYON YAPIP TOPLANMIYORUZ...LUTFEN OKUYUN.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu pazar ve ondan sonraki pazar olmasın lütfen. Ben dahil bazı arkadaşlar 18 Haziran'da ÖSS'ye gireceğiz. Sonra gelemeyiz, üzülürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bende destek veriyorum çalışmanıza...vvakit uygun olursa neden olmasın?hep beraber bi mangal yapsak kötümü olur?bu arada ankaradayım

VALLA YA GİDECEKSİN GÖLBAŞINA YADA KIZILCAHAMAM SOĞUKSU YA YAKACAKSIN MANGALINI.........

AYNI KAFADANIZ.........

kardeş ne dersin yapalımmı bişeyler?

Valla deli olur ha................ gerçekten şu buluşma işine biraz hız vereleim... genel nasıl müsaitse öyle yaparız...

• şu anda değil ama en kısa sürede istanbuldaki organizasyonlara katılmaya çalışırım
  • arkadaşlar en mantıklısı sınavlardan sonra
  • yaw bi an önce olsunda hangi pazar olacaksa olsun gün belirlensin yaw hem arklar bu şekilde ne buluşama olur ne bişe saadecce zaman geçer boşuna bi an önce karar werilmesi gerekir
  • tamam işte sınavdan sonra ki pzar ilk buluşma ayarlanır
  • Bencede bulusalım.

Ben sizlerin bir cogunu merak ediyorum ...

Zaman ve mekan uyarsa garanti gelirim...
  • bende gelmek isterim eğer zamanı uyarsa
    daha öğrenciyiz odtü inşaat :) ankara da oturuyorum
  • ya baya bi ankaralı var ha... ankara buluşması canlı olacak desenize........

hakkaten ya biraz hızlandıralım.arkadaşlar bu linki üye olduğunuz takım sdayfalarınada yazın derim... ne kadar çok olursak o kadar iyi olur........
  • Aslında toplantı için gün belirleme işini en az 1-2 hafta önceden yapmak gerekir ve de yer seçimini. Benim Ankara'da aklıma gelen pek biryer yok ama uzak olmaması iyi olur diye düşündüm hatta yer-mekan belirlensin bu aralar,zamanı sonradan konuşulur.Kızılcahamam filan sonraki buluşmalarda olur Fiatçı dostum ilk elden ne bileyim uygun olurmu olmazmı ama ben illa orada olsun derseniz de uyarım ama katılamama olasılığım artar.Hatta buluşma yeri bir pist olursa mesela Ankara Emniyetin hemen önündeki gibi arkadaştan günlük takası koparabilirsek denemesi abartmamak kaydıyla bedava Calibra ile de gelebilirim.Yine aracı olmayan arkadaşları da düşünerek ben ilk buluşma noktasının şehir içinde sığabileceğimiz bir mekan olmasını tavsiye ederim.Aracı olmayan arkadaşların da katılmasını isterim zaten yeterince boş yer mevcut olur o kadar araba olacak.
  • yaw hawalar iyi aslında göksu parkı diye bir yer war orası çok iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

Aslında toplantı için gün belirleme işini en az 1-2 hafta önceden yapmak gerekir ve de yer seçimini. Benim Ankara'da aklıma gelen pek biryer yok ama uzak olmaması iyi olur diye düşündüm hatta yer-mekan belirlensin bu aralar,zamanı sonradan konuşulur.Kızılcahamam filan sonraki buluşmalarda olur Fiatçı dostum ilk elden ne bileyim uygun olurmu olmazmı ama ben illa orada olsun derseniz de uyarım ama katılamama olasılığım artar.Hatta buluşma yeri bir pist olursa mesela Ankara Emniyetin hemen önündeki gibi arkadaştan günlük takası koparabilirsek denemesi abartmamak kaydıyla bedava Calibra ile de gelebilirim.Yine aracı olmayan arkadaşları da düşünerek ben ilk buluşma noktasının şehir içinde sığabileceğimiz bir mekan olmasını tavsiye ederim.Aracı olmayan arkadaşların da katılmasını isterim zaten yeterince boş yer mevcut olur o kadar araba olacak.

Ben zaten örnek verdim yoksa banada fark yapmaz............

ama dediğin gibi orası olabilir ancak izin alınması lazım... sonra göksu olabilir miraz ın dediği gibi(miraz aslında şağı eğlencede nescafede toplanacaz ha etliğin bütün sosyetesi orda....) neyse altınpark olabilir....... ne biliyim yer çokta şimdi kuğulu parktada liseli aşıklar gibi buluşmak olmaz benim aklıma gelen yerler buralar......... gölbaşıda güzel olurdu aslında ama uzak herkes gelebilirmi oda var........

• Hocam valla Gölbaşına bende gelemem şimdi şöyle bir durum var buluşma hafta sonu olacak bu kesin Kuğulupark Altınpark Göksu Harikalar Diyarı falan harika olur ama ana baba günü olur e bizlerde birbirimizi tanımıyoruz orada dolaşıp çıkmak olur birbirimizi görürüz ama yakaya karanfil muhabbeti gerekir şu emniyetin karşısı aklıma yatıyor benim kimden izin alınacak emniyettense hallederiz bilen var mı?
  • Emniyetten değil orası kültür bakanlığı kontrolünde gidilecek oranın müdüründen izin alınacak........
  • O zaman o iş yaş hiç alakam olmaz kültür müdürlüğüyle isimden kaybediyor ama daha geçen gün siyah bir mustang gördüm içerde şekil yapıyordu arabasıyla benimde aklıma büyük DH buluşması geldi burası uygun olur dedim ama hakkaten izin almak filan dünya prosedür herneyse bu benim fikrimdi hakkaten iyi de olurdu ama bakalım ben yine de bi sorup soruştururum lakin çok uğraştıracaksa uğraşamam hafta içi vakit olmaz telefonla filan olursa da hallolmuş bilin yine ama sanmam bi B planı olmalı o yüzden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

Aslında toplantı için gün belirleme işini en az 1-2 hafta önceden yapmak gerekir ve de yer seçimini. Benim Ankara'da aklıma gelen pek biryer yok ama uzak olmaması iyi olur diye düşündüm hatta yer-mekan belirlensin bu aralar,zamanı sonradan konuşulur.Kızılcahamam filan sonraki buluşmalarda olur Fiatçı dostum ilk elden ne bileyim uygun olurmu olmazmı ama ben illa orada olsun derseniz de uyarım ama katılamama olasılığım artar.Hatta buluşma yeri bir pist olursa mesela Ankara Emniyetin hemen önündeki gibi arkadaştan günlük takası koparabilirsek denemesi abartmamak kaydıyla bedava Calibra ile de gelebilirim.Yine aracı olmayan arkadaşları da düşünerek ben ilk buluşma noktasının şehir içinde sığabileceğimiz bir mekan olmasını tavsiye ederim.Aracı olmayan arkadaşların da katılmasını isterim zaten yeterince boş yer mevcut olur o kadar araba olacak.

ewet bnce da aşşağı eğlrnce olsun alem bi sosyete görsün

Ben zaten örnek verdim yoksa banada fark yapmaz............

ama dediğin gibi orası olabilir ancak izin alınması lazım... sonra göksu olabilir miraz ın dediği gibi(miraz aslında şağı eğlencede nescafede toplanacaz ha etliğin bütün sosyetesi orda....) neyse altınpark olabilir....... ne biliyim yer çokta şimdi kuğulu parktada liseli aşıklar gibi buluşmak olmaz benim aklıma gelen yerler buralar......... gölbaşıda güzel olurdu aslında ama uzak herkes gelebilirmi oda var........

• beyler taksimde toplanalım kapatalım seçtiğimiz bir mekanı..bence herkes için uygun olur diye düşünüyorum
  • hatta ben size çok iyi yer buldum galata köprüsünün altında "ON NUMARA" diye mekan var süper bir yer..bu tür toplantılar için en iyi yer burasıistanbulda olan arkadaşların buraya gitmelerini tavsiye ederim..
  • HEY YAVRUM HEY...ANILCIM SENİN BU DÜŞÜNCEN GERÇEKDEN GÜZEL...HERSİTEDE AYDA BİR TOPLANTILAR VEYE BULUŞMALAR OLUYOR...BİZDE NİYE OLMASINNN.BUNDAN DAHA GÜZEL BİRŞEY VARMI YAVVV.YAZ KARDEŞİM BENİDE YAZZZ.....
    ADIM:MURAT ATEŞ İSTANBUL PENDİKDE OTURUYORUM ERZURUMLUYUM EVLİYİM.98 MODEL TİPOM VAR..TOKATDA MANDIRAMIZ VAR PEYNİR İMALATI YAPIYORUM...FORUMDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA SEVGİLER....
  • ANILCIM BENİ YAZMAYI UNUTMAYASIN HAAAA.
    saskindaf_54@hotmail.com...murat ateş
    bekliyorum sıraya al beniii
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.