Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

NEDEN BIR ORGANIZASYON YAPIP TOPLANMIYORUZ...LUTFEN OKUYUN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ankara toplantısımı?? yoksa istanbul toplantısımı???
  • valla geçöen senelerde yapılıyordu böyle buluşmalar ama üye sayısı çok artınca vazgeçildi herhal
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bu ankara toplantısımı?? yoksa istanbul toplantısımı???

Valla ankarada da olsun istanbuldada konyadada

bütün üyeler toplanır her yerde.......
  • ben buluşacağımıza yürekten inanıyorum... evet arkadaşlar bize bi slogan lazım... birde sticker lazım...

dananım aktif grup
    grup donanım haber

falan gibi yardımcı olun biraz bana...
  • ben kayserideyim ama ankaraya gelebilirim.. yer ve zman uygun olursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bende destek veriyorum çalışmanıza...vvakit uygun olursa neden olmasın?hep beraber bi mangal yapsak kötümü olur?bu arada ankaradayım

VALLA YA GİDECEKSİN GÖLBAŞINA YADA KIZILCAHAMAM SOĞUKSU YA YAKACAKSIN MANGALINI.........

AYNI KAFADANIZ.........

kardeş ne dersin yapalımmı bişeyler?

• ark lar kimse yanlış anlamasında diyelim ki buluştuk pekii nasıl tanıycaz birbirimizi mesela benim miraz olduumu nası bilceksiniz en iyisi ben boynuma yazıp asıyım MİRAZ.MİRAZ FİAT nasıl ii yaw

şaka maka nasıl olcak herkes aynı anda isimlerini bağırsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

ark lar kimse yanlış anlamasında diyelim ki buluştuk pekii nasıl tanıycaz birbirimizi mesela benim miraz olduumu nası bilceksiniz en iyisi ben boynuma yazıp asıyım MİRAZ.MİRAZ FİAT nasıl ii yaw

şaka maka nasıl olcak herkes aynı anda isimlerini bağırsa iyi olur

o iş kolay..buluşacagımız yeri ayarlar yakamıza kırmızı karanfil takarız..

• Walla anılcım kusura bakma bende yeni okudum topici
    autodrom da toplanırız olmadı Drift filan yaparız
    oktay sedicivalvole Awcılar /İstanbul sedicivalvole_oktay@hotmail.com
    Süper olur herzaman aklımdan geçen bir fikir zaten gelmek isteyen, zamanı olanlar, daha çok forumda yogun olan, tanışmak isteyen arkadaşlar için çok güzel bir fikir
    Yararı olacaktır dostlukların pekişmesi açısından
  • zaten buluşma olacaksa arabalı olur..

Buluşmadan önce msn de toplanırız Arabaların plakalarını veririz fln bir yol bulunur yani
  • hah karanfil işi kafama yattı ama nese şaka bi yana işi sulandırıyoruz diye azar gelebilir en iyisi kısa kesmek

hele bi o gün gelsin tanışılır
  • Evet buluşma fikri güzel

Havalar ısındı ya milletin kıçı kurt kaynıyor şimdi Ben dahil..

Bu arada Oktay abi Avcılar'danım demişsin. Eğer sürekli taklıdığın biryer filan varsa orada, seni ziyarete gelebilirim, tabi kabul edersen. Sen yerini tarif et, anlarım
  • Ne demekm oktaycım yaa sorun degıl sonucta geldın burdasın bızımlesın...Senın aramızda olmanı sahsen gonulden ıstıyorum..umarım dıledıgımız toplulugu ve grubu olustururuz..

quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Walla anılcım kusura bakma bende yeni okudum topici
    autodrom da toplanırız olmadı Drift filan yaparız
    oktay sedicivalvole Awcılar /İstanbul sedicivalvole_oktay@hotmail.com
    Süper olur herzaman aklımdan geçen bir fikir zaten gelmek isteyen, zamanı olanlar, daha çok forumda yogun olan, tanışmak isteyen arkadaşlar için çok güzel bir fikir
    Yararı olacaktır dostlukların pekişmesi açısından

• ARKADASLAR YARIN SABAH ERKENDEN CANAKKALEYE GECICEM..BU NEDENLE FORUMDA OLMAYABILIRIM..BILGINIZ OLSUN AKSAM OTELDE WIRELESS NETWORK VAR GIRERIM GORUSURUZ HERKESIN BILGISI OLSUN SAYGILAR...BU ARADA GIDECEGIM ARABAYIDA DENEMIS OLACAGIM SIZE IZLENIMLERIMI BILDIRIRIM...

AUDI S3 QUATTRO 1.8 T 265 HP YUKLU BIR MAKINA....ARKADASIMIZIN ARABASI BEN GIDIP GELICEM EGER BEGENIRSEM SATIN ALICAM....BAKALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildogru -- 9 Haziran 2006; 0:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildogru

ARKADASLAR YARIN SABAH ERKENDEN CANAKKALEYE GECICEM..BU NEDENLE FORUMDA OLMAYABILIRIM..BILGINIZ OLSUN AKSAM OTELDE WIRELESS NETWORK VAR GIRERIM GORUSURUZ HERKESIN BILGISI OLSUN SAYGILAR...BU ARADA GIDECEGIM ARABAYIDA DENEMIS OLACAGIM SIZE IZLENIMLERIMI BILDIRIRIM...

AUDI S3 QUATTRO 1.8 T 265 HP YUKLU BIR MAKINA....ARKADASIMIZIN ARABASI BEN GIDIP GELICEM EGER BEGENIRSEM SATIN ALICAM....BAKALIM

İlginç. Bende yarın Çanakkale'ye daha doğrusu Gelibolu'ya gidiyorum. Sabah erken çıkacağım yola. Akşamada döneceğim. Yolda o aracı görürsem basarım kornaya, haberin olsun. :))

Buluşma işine gelince bende iki, üç hafta daha buradayım o zaman içince olursa tabi zamanda uygun olursa neden olmasın?

İşleme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 9 Haziran 2006; 0:39:23 >
  • dostum kacta cıkacaksın ben 6 da cıkacagım 8:30 eceabat ferıbotuna yetıscem yolda gorebılırsın sampanya rengı...kornaya basarsın gercı yavas olmayacagım ama durmaya calısacagım:D
    quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

quote:

ARKADASLAR YARIN SABAH ERKENDEN CANAKKALEYE GECICEM..BU NEDENLE FORUMDA OLMAYABILIRIM..BILGINIZ OLSUN AKSAM OTELDE WIRELESS NETWORK VAR GIRERIM GORUSURUZ HERKESIN BILGISI OLSUN SAYGILAR...BU ARADA GIDECEGIM ARABAYIDA DENEMIS OLACAGIM SIZE IZLENIMLERIMI BILDIRIRIM...

İlginç. Bende yarın Çanakkale'ye daha doğrusu Gelibolu'ya gidiyorum. Sabah erken çıkacağım yola. Akşamada döneceğim. Yolda o aracı görürsem basarım kornaya, haberin olsun. :))

Buluşma işine gelince bende iki, üç hafta daha buradayım o zaman içince olursa tabi zamanda uygun olursa neden olmasın?

• quote:

dostum kacta cıkacaksın ben 6 da cıkacagım 8:30 eceabat ferıbotuna yetıscem yolda gorebılırsın sampanya rengı...kornaya basarsın gercı yavas olmayacagım ama durmaya calısacagım:D
    quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

quote:

İstanbul'dan saat 05,30'da çıkacağım. Tekirdağ'dan Keşan'a. Keşan'da noktadan sola dönüp devam eden yoldan gideceğim. Koru Dağ'ında kahvaltıyı tavsiye ederim.

• arkdaşlar bu ara pek uğrayamıyorum ama görülen o ki baya bi çoğunluk sağlanmış durumda. Bu işin istanbul ayağını neden bu pazar yapmıyoruzki????

• ne yapabiliriz ki ok de ne yapcazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: chevyci

ne yapabiliriz ki ok de ne yapcazz

valla onu anil söyleyecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.