Şimdi Ara

NEDEN BIR ORGANIZASYON YAPIP TOPLANMIYORUZ...LUTFEN OKUYUN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR BEYLER .ANKARADA VE ADANA DA OLURSA GOKART ENDURANCE YARIŞLARI DÜZENLİYEBİLİRİZ, SÜPER OLUR. AMA OLACAKSA DA BU HAFTA SONU OLMASIN İSTANBUL RALLİSİNE GİDİYOM GÖZETMEN OLARAK , BİRAZ EĞLENELİM ORALARDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 7 Haziran 2006; 20:22:02 >
  • Buluşalım hatta piknipe gidelim ama orada tanıdığım kişi 2-3 kişi hatta asilx dışında birebir muhabbet ettiğim kimse yok gibi biraz daha katılım olsa iyi olur...

Antiochos ---Büyülçekmece

Ama katılıyorum demedim ben de katılırım ama bu katılıma bağlı...
  • gittiğimiz yerde trafiği kilitleriz yaw
  • Buluşma zamanında bi aksilik çıkmazsa bende sizlerle tanışmak isterim umarım ters bi zamana denk gelmez buluşma olursa tabi.Hayatımda dahil olduğum en seviyeli forumda yazılarını takip ettiğim bu konudaki bilgi ve muhabbetlerini takdir ettiğim kişilerle buluşmaktan haz duyarım.Bu arada hakkaten katılım fazla olursa mekan araba pazarına dönecektir mekan seçiminde dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Ankara
  • Valla iyi fikir, olabilir...
  • KESINLIKLE HAKLISIN ARKADASIM....BU ARADA KATILIMIN ICIN TESEKKUR EDERIM
    quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

birlikten kuvvet dogar
  • TABIKI SOYLEDIKLERINE KATILIYORUM ZATEN BURDAKI GRUBLASMAYI ARTTIRMAMIZIN AMACI BUDUR..UMARIM BUNDAN SONRA DAHA GUZEL DAHA ZEVKLI ZAMANLAR PAYLASACAGIZ...HERSEYDEN ONCE YAPACAKLARIMIZ PROFESYONELCE OLACAKTIR BEN KENDI ADIMA BUNUN SOZUNU VEREBILIRIM

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Buluşalım hatta piknipe gidelim ama orada tanıdığım kişi 2-3 kişi hatta asilx dışında birebir muhabbet ettiğim kimse yok gibi biraz daha katılım olsa iyi olur...

Antiochos ---Büyülçekmece

Ama katılıyorum demedim ben de katılırım ama bu katılıma bağlı...
  • ONCELIKLE BIZIMLE DUSUNCELERINI PAYLASTIGIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM...BEN BU BASLIGI ACTIGIMDA SAMIMI KONUSUYORUM BU TOPLULUGU BIR ARAYA GETIRMENIN COK MANTIKLI OLACAGINI DUSUNDUM..VE KESINLIKLE DUSUNCEMDEN VAZGECMEDIM...UMUYORUM GUZEL BIRLIKTELIKLER VE DOSTLUKLAR BURASI SAYESINDE OLUSACAKTIR....SAYGILARIMLA

quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

Buluşma zamanında bi aksilik çıkmazsa bende sizlerle tanışmak isterim umarım ters bi zamana denk gelmez buluşma olursa tabi.Hayatımda dahil olduğum en seviyeli forumda yazılarını takip ettiğim bu konudaki bilgi ve muhabbetlerini takdir ettiğim kişilerle buluşmaktan haz duyarım.Bu arada hakkaten katılım fazla olursa mekan araba pazarına dönecektir mekan seçiminde dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Ankara

• quote:

OKUYUN

ARKADASLAR OZELDEN BANA ISTEDIGIM BILGILERI LUTFEN ATIN...........

NOT:ARKADASLAR YUKARIDAKI LISTEDE BULUNAN KISILER BANA NEREDE YASADIKLARINI,ASIL ISIM VE SOYISIMLERINI,MEİL ADRESLERINI OZELE MSJ OLARAK ATSINLAR LUTFEN....BEN ONLARI TOPARLAYACAGIM

ÖRNEK: ISTANBUL/BESIKTAS- ANIL DOGRU anildogru@mynet.com
  • bende destek veriyorum çalışmanıza...vvakit uygun olursa neden olmasın?hep beraber bi mangal yapsak kötümü olur?bu arada ankaradayım
  • anıl kardeş attım sana bilgilerimi hala eklememişsin beni
  • arkadaşlar anıldoğru arkadş bi sticker yapalım diyo banada çok mantıklı geldi. bi sticker yapsak altında bi boşluk olan boşluğada nick imizi yazarız. bi sticker konseptinde anlaşabilirsek ben her ismi gerekli boşluğa yazıp isteyen şahsa mailleyebilirim böylece trafikde birini görürsek akşam seni yolda gördüm falan deriz. neyse bi slogan falan bulmamız lazım mesela donanım haber aktif grup falan gibi tekliflerinizi bekliyorum nası bi sloganımız olsun.
  • Asil Kaan Bozcuoğlu Ankara/ MSN: bozcuoglu@ug.bilkent.edu.tr
  • Ben acık soyelemek gerekirse bunun icin erken oldugunu dusunuyorum bu formda saygı duzey gayet iyi ama egri oturup dogru konusalım bunun dısında birbimizle ilgili tanısma konusma kendi aramızda daha forum üzerinden bile konusmuyoruz ki sadece fikir alıs verisi yapılıyor yani ben bu forumda arkadaslıgın eksik oldugunu idada ediyrom kim birbirini dogru durust tanıyor ki kimse burda fikir alıs-verisinden baska bi sey yapılmıyor bence acıksacı yeni yeni baslıyorsa bazı seyler bence once birbirimizi tanıyıp gunluk hayattan konsup sonra bu asamaya gecilebilir bence suanda erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 7 Haziran 2006; 23:55:51 >
  • izmir olursa gelirim
  • arkadaşlar çok güzel bi fikir.bende katılmayı çok isterim.sizlerle tanışmayı çok isterim.
    fakat ben burdur'dayım.ayda bir istanbul a geliyorum.zaman ve mekan uyarsa seve seve gelirim.
    e mail:codelinker@mynet.com
  • Çok güzel bi fikir, caanı gönülden destekliyorum, yer ve zaman uyarsa bende varım...

İstanbul/Küçükçekmece
  • arkadasım hemen soylıyım senı de lıstemıze ekledım...Dedıklerıne katılıyorum zaten bızım amacımız da bu toplulugu olusturarak sohbet tanısma ve bırlıkte bıseyler paylasma gıbı kavramların agır basacagı bır ortam olusturmak..zaman ıcerısınde toplulugu olusturursak emınım dedıklerın ve dusuncelerın degısecek ben ınanıyorum sızınde ınanmanızı beklıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: noss

Ben acık soyelemek gerekirse bunun icin erken oldugunu dusunuyorum bu formda saygı duzey gayet iyi ama egri oturup dogru konusalım bunun dısında birbimizle ilgili tanısma konusma kendi aramızda daha forum üzerinden bile konusmuyoruz ki sadece fikir alıs verisi yapılıyor yani ben bu forumda arkadaslıgın eksik oldugunu idada ediyrom kim birbirini dogru durust tanıyor ki kimse burda fikir alıs-verisinden baska bi sey yapılmıyor bence acıksacı yeni yeni baslıyorsa bazı seyler bence once birbirimizi tanıyıp gunluk hayattan konsup sonra bu asamaya gecilebilir bence suanda erken.

• quote:

Orjinalden alıntı: anildogru

arkadasım hemen soylıyım senı de lıstemıze ekledım...Dedıklerıne katılıyorum zaten bızım amacımız da bu toplulugu olusturarak sohbet tanısma ve bırlıkte bıseyler paylasma gıbı kavramların agır basacagı bır ortam olusturmak..zaman ıcerısınde toplulugu olusturursak emınım dedıklerın ve dusuncelerın degısecek ben ınanıyorum sızınde ınanmanızı beklıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: noss

Ben acık soyelemek gerekirse bunun icin erken oldugunu dusunuyorum bu formda saygı duzey gayet iyi ama egri oturup dogru konusalım bunun dısında birbimizle ilgili tanısma konusma kendi aramızda daha forum üzerinden bile konusmuyoruz ki sadece fikir alıs verisi yapılıyor yani ben bu forumda arkadaslıgın eksik oldugunu idada ediyrom kim birbirini dogru durust tanıyor ki kimse burda fikir alıs-verisinden baska bi sey yapılmıyor bence acıksacı yeni yeni baslıyorsa bazı seyler bence once birbirimizi tanıyıp gunluk hayattan konsup sonra bu asamaya gecilebilir bence suanda erken.

Umarım ben bugune kadar cok ugrastım iletisim kurmak icin bunu anlatmak icin ama pek kimsenin ilgisini cekmedi umarım basarılı olursunuz.Herkes birbirini tanımalı ki konusmalı ki gunluk hayattan bilmeli sohbet edebilemeli ki bulusma anlamı olsun yoksa tanımadıgım adamla bulusup bu insanları bir araya toplamanın cok bir anlamı oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bende destek veriyorum çalışmanıza...vvakit uygun olursa neden olmasın?hep beraber bi mangal yapsak kötümü olur?bu arada ankaradayım

VALLA YA GİDECEKSİN GÖLBAŞINA YADA KIZILCAHAMAM SOĞUKSU YA YAKACAKSIN MANGALINI.........

AYNI KAFADANIZ.........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.