Şimdi Ara

Alın Size Ev Yapımı Milk Shake :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hep evde nasıl milkshake yapabilirim diye düşünüyordum.bu iyimiş. mc donalds daki milkshake lere benziyormu peki_?
  • milkshake yapmak zor bişe değil o kadarda dondurma süt ve buz temel karışım bunlardan oluşur
  • la bende monitöre bakıyorum ne var diye meğerse herif masanın üzerinde duruyormuş neci o
  • Milkshake ne la ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

artık çocuklardan geçilmiyor..hep ayak oltu olacak site ondan korkuyorum...bu ne rezil bir topic böyle ya!:

biz beğeniyle takip ediyoruz arkadaşın mönülerini. Sana ne oluyor

• en azından formun yaş ortalamalarını öyle gereksiz anket topicleri yapmadan da bu şekilde öğrenebiliyoruz..ben burada süte takılmadım..masaüstüne takıldım..yetişkin biri için biraz ne bileyim ..

yanlış anlaşılmak ve kimseyle ters düşmek istemem..sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 31 Ağustos 2007; 22:29:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pol10

Milkshake ne la ?

türkçe mealine baktımda süt sallar diyor ::D sallama süt mü la bu
  • bu resmi bulmak için 10000 adet resmi tek tek kontrol ettim ama sonunda başardım

Alın Size Ev Yapımı Milk Shake :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

bu resmi bulmak için 10000 adet resmi tek tek kontrol ettim ama sonunda başardım

Kaç kilo acaba bunları yiyen?
  • K4l3l senin fake in mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

K4l3l senin fake in mi ?

yok benim çook geniş resim arşivim var 100 binin üzerinde rahat resim var ve yüklediğim resmide kolay unutmam konuyu görünce aklıma geldi aradım bende kafaya taktım bi kere bulmazsam olmaz
  • @K4l3l
    monitördeki duvakağıdını upload edebilirmisin?
    mausunda güzelmiş, ben onu satın almıştım eve geldim açtım kullanılmış çıktı, gittim iade ettim birdahada denk gelmedi alamadım, 100$ dolar vermiştim kullanılmış ürün kabul edemezdim,
  • quote:

bu resmi bulmak için 10000 adet resmi tek tek kontrol ettim ama sonunda başardım

saol ama bunun üstten bakişi vardi daha cokluydu biraz daha hayvanimsiydi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

saol ama bunun üstten bakişi vardi daha cokluydu biraz daha hayvanimsiydi :D

ya oda var hatırlıyorum yüklediğimi bi bakiim arşive
  • eyw saolasin aksam vakti yorduk senide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4l3l

quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

Yas kac ? Duvar kagidi mouse pad falan yakiyor...

29 yaşında bir çocuğum ben

29 yaşında haa :D vayy be ne çocuk ruhlular varmıi bizim forumda

*seviyorum bu lanet forumu

• quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

Yas kac ? Duvar kagidi mouse pad falan yakiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pol10

Milkshake ne la ?

kedi kedi
  • Blender'da süt, buz, biraz şeker, çilekli dondurma ve birkaç tane çileği karıştırın, alın size süper bir milkshake
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Blender'da süt, buz, biraz şeker, çilekli dondurma ve birkaç tane çileği karıştırın, alın size süper bir milkshake

ulan magic bulletta vardi ha ordan kopya attin demi? hala alacam ondan cok pis özendirdi walla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.