Şimdi Ara

Alın Size Ev Yapımı Milk Shake :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Blender'da süt, buz, biraz şeker, çilekli dondurma ve birkaç tane çileği karıştırın, alın size süper bir milkshake

ulan magic bulletta vardi ha ordan kopya attin demi? hala alacam ondan cok pis özendirdi walla.

Hayır. Zaten onun içinde nelerin olduğu belli değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

Blender'da süt, buz, biraz şeker, çilekli dondurma ve birkaç tane çileği karıştırın, alın size süper bir milkshake

ulan magic bulletta vardi ha ordan kopya attin demi? hala alacam ondan cok pis özendirdi walla.

Hayır. Zaten onun içinde nelerin olduğu belli değil mi?

abi öyle bi anlattinki magic bulletta vardi reklamda bi anda geldi aklima bütün gecemi mahvettin.

• adını duydum ama bi türlü fırsat olmadı gidip içicem yarın.Burger Kingde yok mudur bu? Burda mac Donalds amca yok
  • hoca sen asosyal birimsin?

Bizim de va böyle bi eleman, acayip asosyal onun da senin gibi stokları masaüstünde böyle çocukça an,meleri filan var.

Psikologa gidecek, veya intihar edecek böyle bi duruma geldi PC hayatını mahvetti okuldan atılıo bu dönem 7 yıl doldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

hoca sen asosyal birimsin?

Bizim de va böyle bi eleman, acayip asosyal onun da senin gibi stokları masaüstünde böyle çocukça an,meleri filan var.

Psikologa gidecek, veya intihar edecek böyle bi duruma geldi PC hayatını mahvetti okuldan atılıo bu dönem 7 yıl doldu

wawwwwwwwww sen normalde gelmezdin galiba buraya sen dediysen girip önemli bişeydir dogrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4l3l

afiyet olsun

Alın Size Ev Yapımı Milk Shake :)

Abi sen zaten dh yemek bölümünü yakında açtırtacaksın ya:D bi kerede 10!larca cips resmi çekip yolladın aynıu mekanda

• ben daha bugün arkadaşın bahsettiği dr oetker in çileklisinden yaptım çok da güzel oldu ama buz parçası bulabilsem daha güzel olurdu
  • quote:

Animelerle asosyallik arasında nasıl bir ilişki kurabildin? Animeleri çocukça olarak tanımlaman daha önce hiç izlemediğini gösteriyor. Ayrıca belirtiyim, He-Man, Duffy Duck gibi eserler anime değildir. Çizgi filmdir. Benim gibi TV'lerdeki binlerce saçma sapan programlarla vakit öldüreceğine, zevk alarak anime izlemeyi tercih eden birçok kişi olabilir. Arkadaşın asosyal olabilir ama bunun animelerle ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Tespitin yanlış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sph

quote:

Orjinalden alıntı: Pol10

Milkshake ne la ?

kedi kedi

• genemi sen obez :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: soonymeister

quote:

Orjinalden alıntı: Sph

quote:

Orjinalden alıntı: Pol10

Milkshake ne la ?

kedi kedi

• quote:

saol ama bunun üstten bakişi vardi daha cokluydu biraz daha hayvanimsiydi :D

• @K4l3l
    duvarkağıdını paylaşmayı düşünürmüsün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

@K4l3l

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Animelerle asosyallik arasında nasıl bir ilişki kurabildin? Animeleri çocukça olarak tanımlaman daha önce hiç izlemediğini gösteriyor. Ayrıca belirtiyim, He-Man, Duffy Duck gibi eserler anime değildir. Çizgi filmdir. Benim gibi TV'lerdeki binlerce saçma sapan programlarla vakit öldüreceğine, zevk alarak anime izlemeyi tercih eden birçok kişi olabilir. Arkadaşın asosyal olabilir ama bunun animelerle ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Tespitin yanlış...

ben animeler çocukça demedim ki çocukça animeler dedim

Sanırım yanlış anlaşıldı

Yani 5 yşında çocuğun izleyeceği tipte şeyler...

• quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

bu resmi bulmak için 10000 adet resmi tek tek kontrol ettim ama sonunda başardım

o sağ alt dakı cam tabağın içindeki iğrenç gorunen kahverengi şey ne ya
    ilaçlarında maşallahı var vitaminmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @magic_many@ -- 1 Eylül 2007; 10:51:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

artık çocuklardan geçilmiyor..hep ayak oltu olacak site ondan korkuyorum...bu ne rezil bir topic böyle ya!:

de get ya..
    O cipsleri kim yiyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 1 Eylül 2007; 10:58:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

çileklisini satıyor mu bu doktor?

çileklisi ve muzlusu da var
  • milk shake nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4l3l

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

@K4l3l

teşekkür ederim,
    müthiş birşey,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.