Şimdi Ara

Alın terinin karşılığı bir teşekkür mü? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicosgun

yine tesekkur etmis.ben format atip ustune para vermistim.

aynı olay benimde başıma gelecekti .
    arabamı biş yere gaz ayarı yaptırmaya götürdüm adamla benim babaanne köylüymüş . neyse arabanın lpg tesisatında bi boru ufak 2 liralık bi boru çatlamış su kaçırıyormuş onu değiştirdi . bu sırada ne iş yapıyon filan derken pcleri bozukmuş neyse bi format atıver yeğenim dedi iyi dayı atayım dedim ama yarın atayım şimdi yanımda cdler yok dedim . tamam dedi . evimle sanayi arası 10 km git gel 20 km ama ben cidden gidecektim . neyse arabanın işi bitti aslıdna sormayacaktım parasını ama hani nezaketen sorayım o da zaten almaz diye düşünüyordum . ne dese begenirsin 35 lira dedi sana 30 lira olsun dedi. dayı ne yaptın yav 2 liralık boru 2 vida söktüm zaten dedim . elimiz çok yogun aslında 50 liradan aşagı yapmazdımda sana 30 olsun dedi . iyi dayı dedim verdim 30 lirayı . tama arbaya bindim '' yeğen yarın gelde bizim formatı atıver '' dedi . dayı vallaha elim çok dolu ama istersen gelip atayım ama 50 liranı alırım dedim tabi adma bozuldu . yav niye bu kadar pahalı bu dedi. vallaha piyasada 30'a atıyorlar formatı send etanıdıksın sana 50 lira olsun ne olacak yani deidm gülerek bu bozuldu tabi gelip atayım mı formatı dedim yok kalsın dedi. ama iyi oldu banada ders oldu bu
  • cıkarım yoksa iş yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen çok +18 hikayeler okuyorsun.Ne olacaktı gecelikle kapıyı açıp seni içeriyemi davet edecekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

yani hiç allah için yapıyım diye düşünmedin

Yaptığın iyilikleri Allah için mi yapıyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Allah için iyilik yapan insanlar hiç samimi gelmez bana, menfaatçilerdir çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bence sen çok +18 hikayeler okuyorsun.Ne olacaktı gecelikle kapıyı açıp seni içeriyemi davet edecekti?

Yav yazdıklarımı okumadın mı kardeşim? Bi' pasta, börek ikram etse bile razıyım demiştim. Materyalist bir insan olarak başıma senin dediğin gibi bir şey geleceğine ihtimal bile vermiyorum. Aklı başında bir insan da düşünmez zaten böyle bir şey olacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

yani hiç allah için yapıyım diye düşünmedin

Yaptığın iyilikleri Allah için mi yapıyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Allah için iyilik yapan insanlar hiç samimi gelmez bana, menfaatçilerdir çünkü.

o değişik bir olay.içinde geldiği için yapınca da allah için yapmış olmuyor musun? aynı şeyi diyoruz aslında
  • Kadin dememis ki hayat kurtaran program kur, oyun kur bunu kur sunu kur. Format atman icin vermis. Nerden bilsin onlari yaptigini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

İnceyi gören olmamış

• Hocam ilklerde kıyak olarak yaparsın sonra ayakçı olursun bende söylemesi baskını koy.
  • ben bi 100 tl çıkarıp verirdim la helalinden ayıp etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

yine tesekkur etmis.ben format atip ustune para vermistim.

aynı olay benimde başıma gelecekti .
    arabamı biş yere gaz ayarı yaptırmaya götürdüm adamla benim babaanne köylüymüş . neyse arabanın lpg tesisatında bi boru ufak 2 liralık bi boru çatlamış su kaçırıyormuş onu değiştirdi . bu sırada ne iş yapıyon filan derken pcleri bozukmuş neyse bi format atıver yeğenim dedi iyi dayı atayım dedim ama yarın atayım şimdi yanımda cdler yok dedim . tamam dedi . evimle sanayi arası 10 km git gel 20 km ama ben cidden gidecektim . neyse arabanın işi bitti aslıdna sormayacaktım parasını ama hani nezaketen sorayım o da zaten almaz diye düşünüyordum . ne dese begenirsin 35 lira dedi sana 30 lira olsun dedi. dayı ne yaptın yav 2 liralık boru 2 vida söktüm zaten dedim . elimiz çok yogun aslında 50 liradan aşagı yapmazdımda sana 30 olsun dedi . iyi dayı dedim verdim 30 lirayı . tama arbaya bindim '' yeğen yarın gelde bizim formatı atıver '' dedi . dayı vallaha elim çok dolu ama istersen gelip atayım ama 50 liranı alırım dedim tabi adma bozuldu . yav niye bu kadar pahalı bu dedi. vallaha piyasada 30'a atıyorlar formatı send etanıdıksın sana 50 lira olsun ne olacak yani deidm gülerek bu bozuldu tabi gelip atayım mı formatı dedim yok kalsın dedi. ama iyi oldu banada ders oldu bu

. Helal olsun helal olsun

Yapıştırmışsın be gözünden öptüm DHli dostum

• Yerinde olsam bir kac tane +18 yüklerdim sonra pic pic sırıtıp sizin icin arşivimden bir kac tane ekledim beyenirseniz arşiv 100 lira derdim.
  • ben olsam gel yıgenım sana hayatının kıyağını yapacam derdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caneira07

Arkadaşlar gururuma dokunan bir olayı size anlatacağım.
    Annemin bir arkadaşının bilgisayarı çok yavaşlamış ve format atılması gerekiyormuş. Annem de benim oğlan yapar demiş. Komşusu da vermiş bilgisayarı.
    Bilgisayar bana gelince sağlam bir format attım ve zibilyon tane driver yükledim. Üstüne bazı hayat kurtaran program ve birkaç tane oyun yükledim. Üstüne üstlük kadının işi varmış ve bilgisayarı ayağına kadar götürdüm. Evleri de uzaktı ve bilgisayarı verdiğimde sadece teşekkür etmekle yetindi. Hayır bir kurabiye, börek falan ikram etse yine razıyım ama bi' su bile vermedi kadın. Biraz abartıyor da olabilirim ama çok gururuma dokundu bu olay.
    Sizin görüşleriniz neler?

Ben alıştım artık
  • Ben kac defa attim akrabalara ustune bide resimleri silinmis diye laf attilar onemli bisey var mi diye sordugum halde.Akrabanin yaptigini akrep yapmiyo arkadas

• Bi allahın kuluda dememiş ki anneni tanıdığı için sana getirmiş anladigim kadariyla bekledigin sey kek borekten ziyade para. Onuda verseydi zaten gider aynı işi bilgisayarciya da yaptirabilir. Boşver bi format atmissin çok ta önemli bir şey değil.

• hacı taktik şu bilgisayarı iyice bozacaksın ki daha çağıramayacaklar. aynısı benim de başımdan geçti. en son bi komşunun pcsinin cok bişeyi yoktu. ben geçtim pc ye 5 dk da bi rest atmaya başladı cıkıp kaçtım seni kötü olarak ansınlar, senin işine gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

my mothers hot friend mi olacaktı

50 yaşında kadın ne diyonuz ya.
  • Eskiden bana da çok derlerdi gel şunu yap bunu yap diye artık anlamamazlığa vuruyorum işi.

Para verseler bile yapmam kim uğraşacak onunla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.