Şimdi Ara

Alın terinin karşılığı bir teşekkür mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
3
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

atıp etmiş bende böylelerine deli oluyorum bırak birdaha 40 tlye format attırsın

Anne korsan yüklersem hep uyarı veriyor daha da yavaşlar bilgisayar. Bunun orjinalini kurmam lazım o da 50 TL. Parasını versin ondan kurayım yoksa hiç yapmayayım daha iyi.

Mükemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurabiye, börekten sonra gülmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

atıp etmiş bende böylelerine deli oluyorum bırak birdaha 40 tlye format attırsın

Anne korsan yüklersem hep uyarı veriyor daha da yavaşlar bilgisayar. Bunun orjinalini kurmam lazım o da 50 TL. Parasını versin ondan kurayım yoksa hiç yapmayayım daha iyi.

Mükemmel

aynen bu yüzden okulda falan ben genelde teknolojiden anlamayan bir aygır gibi dolaşıyorum yoksa gel bunu yap gel şunu yapp ohoo.öğretmen olmuş bilgisayar kullanamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caneira07

Arkadaşlar gururuma dokunan bir olayı size anlatacağım.
    Annemin bir arkadaşının bilgisayarı çok yavaşlamış ve format atılması gerekiyormuş. Annem de benim oğlan yapar demiş. Komşusu da vermiş bilgisayarı.
    Bilgisayar bana gelince sağlam bir format attım ve zibilyon tane driver yükledim. Üstüne bazı hayat kurtaran program ve birkaç tane oyun yükledim. Üstüne üstlük kadının işi varmış ve bilgisayarı ayağına kadar götürdüm. Evleri de uzaktı ve bilgisayarı verdiğimde sadece teşekkür etmekle yetindi. Hayır bir kurabiye, börek falan ikram etse yine razıyım ama bi' su bile vermedi kadın. Biraz abartıyor da olabilirim ama çok gururuma dokundu bu olay.
    Sizin görüşleriniz neler?

sana vermesi lazımdı ama. Görgüsüzmüş işte knk bosver
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

yani hiç allah için yapıyım diye düşünmedin

Kardeşim diyelim ki doktorsun, neden insanları sadece allah için iyileştirmiyorsun? Hiç para almadan sadece Allah için insanları iyileştiren bir doktor gördün mü? Saçma saçma konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Kimbilir neler hayal ettin Evdeki hesap çarsiya uymadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Hata sende aslında.
    Direk format atıp verecektin driver'ıyla programıyla kendisi uğraşsın

Suç annesinde peşin satmış oğlunu.

Oğlum yapar nedir ya ?

Evet yapabilir ama o istiyor mu ?

Garip insanlarız.

Benim annemde öyle maalesef Çoğu anne , oğullarının bu işlerden anlayacağını düşündüğü için hemen yolluyor
  • quote:

quote:

Kardeşim diyelim ki doktorsun, neden insanları sadece allah için iyileştirmiyorsun? Hiç para almadan sadece Allah için insanları iyileştiren bir doktor gördün mü? Saçma saçma konuşmayın.

sen bu işi para kazanmak için düzenli bir meslek olarak mı yapıyorsun ?yapmıyorsan ve senden biri yardım istedi ise niye karşılık bekliyorsun.illa bir bedel ödemesi gerek ise porfesyonel bir kişiye götürürdü değil mi ?
  • yine tesekkur etmis.ben format atip ustune para vermistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

yine tesekkur etmis.ben format atip ustune para vermistim.

• annene ben formatı bilmiyorum iş var falan diyecektin gör bak o kadının bilgisayarına sinek konsa sana kovduracak ne isterse yapacaksın
  • O kadın ne anlar. Bilmezlerki ne kadar zordur. Sırf nilmedikleri için bu anlayışsızlıkları.

O yüzden iyilik yaparken 2 kere düşünün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

yine tesekkur etmis.ben format atip ustune para vermistim.

• Benim de çok başıma geldi insanın gururuna çok dokunuyor.Sen onun kıçıkırık bilgisayarı için koşturuyorsun yoruluyorsun emek veriyorsun karşılığında bir teşekkürü bile zor alıyorsun.
  • quote:

quote:

Adamın mesleği Bilgisayarcılık değilki ? Tamam kadının yaptığı doğru değil fakat sizin verdiğiniz örnekte saçma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 23 Ocak 2014; 18:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

İnceyi gören olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

işte bu iyi niyeti su istimal eden insanlar yüzünden ben artık kimsenin bilgisayarına falan bakmıyorum babamın bilgisayarına bile bakmıyorum yani düşün.
    sadece işi düşünce arayan akraba eş dost "barış şu bizim pc ye bakmaya gelsene" gidiyoruz işini hallediyorum 5-10 bişe ver bir sigara parası ver be insan..
    bu yüzden çok akrabamı geri çevirdim ve benle artık konuşmuyorlar.. çokta lazımlar ya sanki..

Resmen beni anlatmissin.

(Benim isimde bariş biraz da o yuzden)

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

vermeliydi

İnceyi gören olmamış

Arkadasa uzuldum hic aklima gelmedi fesatlik

• Öneri: Bundan sonra hiçbir şey yüklemeden format attığın gibi direkt götür bilgisayarı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.