Şimdi Ara

Alınabilir bir discman hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanliz tek sorunum telefon hafizasina direkt data kablosuyla ulasilamamasi öyle resim falan yükleyemiyorsun data kablosuyla ama oyun yükleyebiliyorsun hafiza kartina atip.Resimleri gprs ten atabiliyorum isterdigim resmi.onuda sole hallettim (bilmeyenlere ip ucu) yahoodan ve ya mynetten ücretsiz bir site alani açiyorsun.mesela cep@yahoo.com e-mail adresine site alani açiyosun oda su sekilde olur:www.geocities.com/cep .sen o wep alanina cep telefonuna uygun bir resim,melodi,oyun,program yüklüyosun.mesela o da su sekilde oluyor:www.geoities.com/cep/cepresimi.jpg bunu aynen cep telefonunun adrese git bölümüne yazdiginda o resmi senin cep telefonuna indiriyor(diger program,melodide,.... ayni sekil)Ücretlendirmeside kullandigin gprs-wap tarifesi kadar oluyor yani ekstra bir ücreti yok yanliz baglanti ücreti.yanliz bazi telefonlara olmayabiliyor.ben 3300,3100,7250,motorola c336 da denedim oldu.(geneklikle nokia modellerinde oluyo-digerlerini bilemiyorum)

• ha tamam pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

ha tamam pardon

sorun degil dostum.Fikrine saygi duyarim kardes.bu anlatigim sey bayagi güzel biraz yaa adamlar bir sürü kontöre resim,melodi satiyo böyle daha ucuz.Biraz konu degisti kusura bakmayin.Neyse idare edin arkadaslar.
    _______________________________________________________________________________________
    Konuya dönersek su siralar yani bir sony modeli çikmis.Walkman telefon diye acaba nasilki iyimi?merakettimde.Cok övüyolarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_ByKadir -- 12 Kasım 2005, 8:27:31 >

• dostum o w800 gerçekten özelliklerine ve resmine baktım da bence çok güzel bir tel. her ne kadar bana hitab etmese de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.