bir discman alsanız ne alırsınız? Kaliteli ama pahalı sony mi yoksa... hangisi
valla discman modası geçti artık, usb mp3 çalar al bence, hem kucuk, hem daha fonksiyonel,cd-writer olmasına gerek yok, istediğin her pc'den (usb'den) mp3 yukle ve dinle.....
başka bir alternatif olarak; mp3 çalarlı telefon alabilirsin.... örn:
nokia5510(100milyon falan 2.elleri, 64mb dahili hafıza) nokia3300(mmc kart var, istediğin kadar kapasiteyi arttırabilirsin) nokia n-gage(3300 gibi ama cok daha geli$mi$ ozelliklere sahip,symbian var bikere )
seçim senin
evet +1 nox
writer in varsa "sony dne1" al yoksa bi md al ugrasma 128 mb filan
en iisi sony discman dostum şiddetle tavsiye ederim modeli fark koymaz sonuctz sony kalitesi
abi simdi benim bi ark mp3 calar almıs dio cok derdi cıktı ne markadır sonynin bi tane var bilgisayarda CD-RW olarak kullanabilion ona ne dersiniz
arkadaş sony den şaşma
Iriver +1
Arkadasim ben bayagidir nokia 3300 kullaniyorum.256mb.Hafiza kartida aldim valla 70 e yakin mp3 aliyor.Kulaklik çikisi mütis.Disarida ii ses veriyo(idare eder derecede) sakin ortamlarda.Bataryasida iyi eger ben çok dinlerim yolculukta falan diyosan su uzun ömürlü bataryalardanda alirsin(7250 bataryalari uyuyo)Kendi bataryasiyla yaklasik 8-9 saat araliksiz müzik dinleyebiliyorsun.Hatta illki bilgisayardanmi yüklenecek diyosan ses kayit kablosu var herhangi müzik cihazina kabloyu takiyon (kulaklik girisine)o cihaz çaliyo telefon kayit yapiyo (aac formatinda).Kayit yaparken ayni anda dinleyede biliyon hemde telefondan ekoleyzer ayri yaparak kulaklikla dinliyorsun yani telefonla sesi filitreleye biliyon.Ben bir giris yaptim anfiye kulaklik çisindan bi takiyom süper gümbür gümbür. Ama ben iilaki söyle diskman istiyorum diyosan sana önerim sony.Sony nin yeni model mp3 çalarlari.Bunlarin özellikleri mp3 leri mp3 degilde daha degisik formata çevirmesi (yanliz bu sony discmanler çaliyo bu formati)Bunun avantaji ise normal bir cd ye 250 yakin müzik sikistirabilmesi...
Valla öyle bi anlattın ki benim bile K750i'yi bırakıp bu telefonu alasım geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_ByKadir
Arkadasim ben bayagidir nokia 3300 kullaniyorum.256mb.Hafiza kartida aldim valla 70 e yakin mp3 aliyor.Kulaklik çikisi mütis.Disarida ii ses veriyo(idare eder derecede) sakin ortamlarda.Bataryasida iyi eger ben çok dinlerim yolculukta falan diyosan su uzun ömürlü bataryalardanda alirsin(7250 bataryalari uyuyo)Kendi bataryasiyla yaklasik 8-9 saat araliksiz müzik dinleyebiliyorsun.Hatta illki bilgisayardanmi yüklenecek diyosan ses kayit kablosu var herhangi müzik cihazina kabloyu takiyon (kulaklik girisine)o cihaz çaliyo telefon kayit yapiyo (aac formatinda).Kayit yaparken ayni anda dinleyede biliyon hemde telefondan ekoleyzer ayri yaparak kulaklikla dinliyorsun yani telefonla sesi filitreleye biliyon.Ben bir giris yaptim anfiye kulaklik çisindan bi takiyom süper gümbür gümbür. Ama ben iilaki söyle diskman istiyorum diyosan sana önerim sony.Sony nin yeni model mp3 çalarlari.Bunlarin özellikleri mp3 leri mp3 degilde daha degisik formata çevirmesi (yanliz bu sony discmanler çaliyo bu formati)Bunun avantaji ise normal bir cd ye 250 yakin müzik sikistirabilmesi...
Bu arada arkadaşım benim çok iyi ses veren vcd'li mp3 çalarlı cd çalarım var, gerçekten equalizeri ve güzel özellikleri var, iki sene önce ben aldım üstüne bir sene geçmeden mp3 çalarların fiyatları düştü, cd çalarımı artık kullanmıyorum, bazı mp3 çalarlardan sonra K750ide karar kıldım ve yepyeni tertemiz ve neredeyse hiç kullanmadığım premier marka mp3 çalar,vcd player ve cd çalarımı 50.YTL'ye satıyorum, isterseniz resimlerini çekip gönderebilirim. Çok temiz ve üzerinde çizik bile olmayan bu canavarı satabilirim. Satın almak isteyenler özelden pm atarak bana ulaşabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Bu arada arkadaşım benim çok iyi ses veren vcd'li mp3 çalarlı cd çalarım var, gerçekten equalizeri ve güzel özellikleri var, iki sene önce ben aldım üstüne bir sene geçmeden mp3 çalarların fiyatları düştü, cd çalarımı artık kullanmıyorum, bazı mp3 çalarlardan sonra K750ide karar kıldım ve yepyeni tertemiz ve neredeyse hiç kullanmadığım premier marka mp3 çalar,vcd player ve cd çalarımı 50.YTL'ye satıyorum, isterseniz resimlerini çekip gönderebilirim. Çok temiz ve üzerinde çizik bile olmayan bu canavarı satabilirim. Satın almak isteyenler özelden pm atarak bana ulaşabilirler.
2.EL BÖLÜMÜNE YAZ BUNU
AYRICA BURASI CEP TELEFONU VE AKSESUARLARI BÖLÜMÜ DİSCMANIN İŞİ YOK BURDA
eğer discman ile mp3 playera ayıracağın para aynı olacaksa ve eğerki ses kalitesine çok önem veren biriysen mutlaka ve mutlaka discman al..atıyorum 150-200 milyona alacağın sony discman aynı fiyattaki mp3 playera göre daa kaliteli olacaktır mp3player sony olsa bile..ayrıca ses yüksekliği de çok farkediyor discmandeki ses daha yüksek..ben bi sene önce doğubanktan 165 milyona(+20 milyon sony kulaklık,iyi bir kulaklık ses kalitesinin yarısıdır olmazsa olmaz) sony D-NF400 modeli disman aldım.. memnunum radyosu da var ama pek işim düşmedi mp3 yetiyor..radyosuzu da 130 du...fiyatı düşmüştür tabi şimdi...ama vereceğin para fazlaysa tabiki iyi bi mp3 player en iyisi küçük her zaman heryerde yanında..kolay gelsinn..
quote:
quote:
Bu Telefonu Alana Kadar Klasik N-Gage Al Daha İyi Bence...
Bence hiç uğraşma dismanle falan sürekli cd alıcan veya yapıcan koyucan hem boyutu da çok büyük ben 2. el 40 ytl ye creative mp3 almıştım 128mb çok güzel bişey atıyorum cebe tıkır tıkır gidiyorum.
Evet Bende o zamanlar n-gage almayi düsünmüstüm.Tabii N-gage daha iyi çünkü isletim sistemi var ozaman param 3300 a yetiyordu.Ve de pek öyle mp3 çalarli cep telefonu sayiliydi olanda pahali geliyordu bana bende pek üstün birsey istemiyordum(kamera falan).isimi göreni alirim bazilari kamerasini kullanmaz kamerali telefon alir.özelligini hiç kullanmaz özellikli telefon alir.Benim discman imde vardi vcd li falan ama hiç yolda yürürken dinleyemiyordum,bisiklette falan dinleyemiyordum.Anti sok yüzünden.ilkin mp3 çalar alcaktim.dedim ulan cep telefonunu yanimdan ayirmiyon hemde mp3 çalar olacak.Ceple zaten pek aranmam en iyisi dedim ikisi bir olan bir sey alayim. ve karsima 3300 cazip geldi bende aldim.
quote:
Orjinalden alıntı: wenon
quote:
quote:
Bu Telefonu Alana Kadar Klasik N-Gage Al Daha İyi Bence...
zaten telefonun ihtiyaçlaına uygun olması gerekli 3300 sadece konuşma ve mesajlaşmaya uygun yalnız
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
zaten telefonun ihtiyaçlaına uygun olması gerekli 3300 sadece konuşma ve mesajlaşmaya uygun yalnız
Nerden çikardin yukarida özelliklerini yazdim hiç de öyle degil.benim aradigim özellik basta kaliteli müzik çalmasiydi ve ben bunda buldum.Bataryasi desen normal kandi bataryasiyla hiç müzik dinlemsen 7-8 gün gidiyor.Hiç kesintisiz 11-12 saat müzik dinleyebiliyorsun.N-gage kadar olmasada oyun mütis oynaniyor mesela benim telefonda 40 a yakin oyun var.Birde bütün aparatiyla birlikte geliyor kulaklik,data kablosu,ses kayit kablosu,64mb hafiza karti (genellikle nokianin son telefonlarinda hafiza karti 32 mb.)