Şimdi Ara

(Alındı sıfır Z5) konu kapatılabilir Alınık > 200r,400r veya Z11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki sistemi dün akşam Beylikdüzü Vatan'dan aldırttım babama, HDD'em mevcut. Sadece Kasa kaldı alınmadık eski kasamın küçük geleceğini bu sistemi ona monte edemeyeceklerini söylemişler. Ben üniversite yurdundayım haftasonu eve gideceğim ve sistemi alıp montaja götüreceğim, haftasonuna kadar corsair carbide 200r,400r yada zalman z11 kasa almak istiyorum. Elinde bulunan satmak isteyen arkadaşlar, İstanbul içinden teslim alabilirim. Pm atarsanız sevinirim sürekli bakıyorum, ama lütfen 0 fiyatına yakın olmazsa teklifleriniz sevinirim öğrenciyim bütçeyi çok bile aştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXXis* -- 5 Ekim 2013; 15:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: eXXis*

Arkadaşlar resimdeki sistemi dün akşam Beylikdüzü Vatan'dan aldırttım babama, HDD'em mevcut. Sadece Kasa kaldı alınmadık eski kasamın küçük geleceğini bu sistemi ona monte edemeyeceklerini söylemişler. Ben üniversite yurdundayım haftasonu eve gideceğim ve sistemi alıp montaja götüreceğim, haftasonuna kadar corsair carbide 200r,400r yada zalman z11 kasa almak istiyorum. Elinde bulunan satmak isteyen arkadaşlar, İstanbul içinden teslim alabilirim. Pm atarsanız sevinirim sürekli bakıyorum, ama lütfen 0 fiyatına yakın olmazsa teklifleriniz sevinirim öğrenciyim bütçeyi çok bile aştım :)

öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiyle.iyi bir kasa şart hatta birde yanına iyi bir soğutucu alıp yazlı-kışlı sistemi rahat rahat kullanman dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

Orijinalden alıntı: eXXis*

Arkadaşlar resimdeki sistemi dün akşam Beylikdüzü Vatan'dan aldırttım babama, HDD'em mevcut. Sadece Kasa kaldı alınmadık eski kasamın küçük geleceğini bu sistemi ona monte edemeyeceklerini söylemişler. Ben üniversite yurdundayım haftasonu eve gideceğim ve sistemi alıp montaja götüreceğim, haftasonuna kadar corsair carbide 200r,400r yada zalman z11 kasa almak istiyorum. Elinde bulunan satmak isteyen arkadaşlar, İstanbul içinden teslim alabilirim. Pm atarsanız sevinirim sürekli bakıyorum, ama lütfen 0 fiyatına yakın olmazsa teklifleriniz sevinirim öğrenciyim bütçeyi çok bile aştım :)

öncelikle iyi günlerde kullanman dileğiyle.iyi bir kasa şart hatta birde yanına iyi bir soğutucu alıp yazlı-kışlı sistemi rahat rahat kullanman dileğiyle...

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur para buldukça tamamlarım :) Allah razı olsun

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Ramazan kardeşim 2.el bulamayınca , 200r den görünce vazgeçtiğim içimede sinen Zalman Z5 alındı :) Konu kapanabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.