Şimdi Ara

(ALINDI) Sistem topladım bir göz atar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir şeyler topladım sistem 3800-3900 arası tutuyor. Eklenip çıkarılacak bir şeyler var mıdır? Sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

(ALINDI) Sistem topladım bir göz atar mısınız?

EDİT: Sipariş verdim. Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beichner -- 13 Temmuz 2015; 18:38:47 >

• İşlemciyi 4590 ile değiştirebilirsin aynı mimari 4690 ile sadece 200 mhz için fazla para vermeye değmez.İşlemcinlede oc yapmıyacağın için soğutma sistemine gerek yok stok soğutucu yeter dostum.Ssdyi 250 yapabilirsin o parayı harcayacaksan illaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :) İşlemciyi değişiyorum o zaman ama soğutucu için stok fanlar iyi değil diye çok yorum gördüm o yüzden koymuştum.
  • Beichner kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin dostum illaki sogutucu alacagim diyorsan daha alt seviye birsey alabilirsin 212 evo asiri kacar bence

• Haklısın, mantıklı ben de başta öyle düşünmüştüm, sonradan ne olduysa 212 evo'ya kadar çıkmışım.
  • sistem güzel, bütçe varsa DVD-rom yerine Bluray sürücü alırsanız daha iyi olur.

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Aslında Dvd-Rom bile almayacaktım ama lazım oluyor bazen bulunsun diye alıyorum. Bluray bütçemi aşar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beichner

Aslında Dvd-Rom bile almayacaktım ama lazım oluyor bazen bulunsun diye alıyorum. Bluray bütçemi aşar. :)

Bluray için bütçe yoksa DVD-rom da alınmaz bence. Oyunları dijital olarak satın alabiliyoruz. Usb bellekten format atmak çok daha hızlı ve basit. Eskisi gibi DVD den film izleyen de yok, filmler de dijital olarak satılıyor. Aslında orijinal Bluray film izleme bir niyetiniz yoksa Bluray da gereksiz oluyor. Yine de sizin bileceğiniz iş. Eskiden kalma DVD arşivleriniz varsa DVD lazım olabilir. SSD'yi ise 250 GB almaya çalışın 2-3 oyun SSD ye kurmak iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 11 Temmuz 2015; 11:18:41 >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Dvd-rom ihtiyacı oyun- filmden ziyade işim gereği. Dosya ya da veri teslim edeceğim zaman flash bellekten kabul etmiyorlar illa Dvd den teslim etmem gerekiyor. Yoksa haklısınız :)
  • Sinerji veya eksenden Alsan uygun olur

• Sistemin mükemmel, islemciyi 4590 ile degistirmen daha dogru olacaktir. Stok sogutucu intellde gayet yeterli ama sen daha iyi olsun dersen sogutucu alabilirsin. SSD yi de kesinlikle Samsung evo 850 serisinden alın, diğer ssd lerle arasında fark çok fazla.

• Sistem güzel soğutucuyu elleme ileride işlemci değiştireceğin zaman masraftan kurtulursun. Aynı parçaların sinerji fiyatına bakarsan daha uyguna gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 11 Temmuz 2015; 12:11:41 >
  • Teşekkürler o zaman işlemci dışında değişikliğe gerek yok. @deatless22

İnventustan almak istiyorum özellikle, sinerji de sorun çıkarmayabilir tabi ama bu konuda başka yere güvenemiyorum. @ApeXiRubbEr
  • Hayırlı olsun diyelim şimdiden, güle güle kullan.
  • Ben sinerjiden 10 gün önce 4000TL ye kasa aldım. Sınerjiyi öneririm. Hayırlı olsun şimdiden.

• Hadi bakalim bol fpsler dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.