Şimdi Ara

(Alındı, teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız kardeşim fotoğraf olayına heveslendi, kursa da giderim diyordu ama bir şey bilmiyoruz :) Kendisinin karmaşık ayarlarla uğraşacağını sanmıyorum, kullanımı ve menüleri kolay, belki kadın eline göre daha hafif ve iyi görünen bir şey arıyoruz. Ağırlıklı olarak instagram paylaşımları ve yetersiz ışık alan yerlerde çekimler için kullanılacak. Instagram sayfasına bakan biri "kalite fotoğraflar" falan demeli, beğenmeli :D. Konu olarak insan fazla olmayacak, manzara, kedi, obje, yemek, çiçek vb. Video özelliği önemli değil.

Bütçe: 2500 TL

Not: Ben görüntü olarak Olympus E-M10ıı yı beğendim, kardeşime Canon EOS 750D önermişler, biri slr, diğeri aynasız kompakt falan bunları araştırsam derinlere gideceğim çok zamanımı alacak, bir de menüleri deneme şansımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol.ga -- 21 Kasım 2016; 15:17:17 >

• Teşekkürler Arranger.
    Uygun görünüyor. Örnek fotoğrafları ve tanıtım videosunu aldım.
    Alternatif öneri olursa ona da bakayım, elde kıyaslanacak bir isim daha olsa iyi olabilir.
  • Basit ve nispeten küçük, hafif bir makina arayan birisine eos750 önermek en hafif tabirle terbiyesizliktir.
    Kardeşin instagram için almak istiyorsa muhtemelen kendi fotoğraflarını çekmek isteyecektir. Şahsi fikrim aynasız bir makine alması ama illa dslr olacaksa canon 100d+ 50mm f1.8 alırsanız fazlasıyla tatmin olursunuz.
    Edit:
    Portre çekilmeyecekmiş ben yanlış görmüşüm. 18-55 kit lens ile alın öyleyse. Hem olur da hevesi kaçar makineyi kenara koyarsa zararınız daha az olur. Ayrıca ne kadar küçümseniyor olsa da 18-55 ile harikalar yaratan pek çok insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 16 Kasım 2016; 20:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xallez, bunun da inceleme videolarına falan baktım, farklı marka ve daha uygun fiyat ile seçebileceği bir alternatif oldu, çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.