Şimdi Ara

[ALINDI] VDSL/VDSL2 BİTTORRENT DESTEKLİ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese merhabalar.

Başlıkta da belirttiğim gibi modem aramaktayım.

Aradığım özellikler.

1-VDSL/VDSL2 uyumlu ve BİTTORRENT desteği olan.

2-KESİNLİKLE TTNET---TÜRKTELEKOM---SUPERONLİNE---TÜRKNET---MİLENİUM---VODAFONE--- VB. FİRMALAR TARAFINDAN VERİLMİŞ MODEM İSTEMİYORUM.

3-MÜMKÜNSE GARANTİLİ, SORUNSUZ SIKINTISIZ, ARIZALI VS MODEM ARAMIYORUM.

4-MAXİMUM 200 TL YE KADAR OLSUN. 201 TL BANA UYMAZ ARKADAŞLAR.

Yukarıda özellikle belirttiğim bu 4 özelliğe sahip modem aramaktayım. Çok fazla markası önemli deği Asus-TP link- Huawei-Zyxel-ZTE-Airties gibi markalar olsun önemli değil ancak yukarıdaki 4 madde özelliklerin herhangi birisini desteklemiyorsa benim işime yaramaz.

RİCA EDİYORUM BU 4 ÖZELLİĞİN TAMAMINI DESTEKLEYEN MODEM OLSUN. Ben de bir modem var ama 300 TL demeyin arkdaşlar

Herkese hayırlı işler dilerim.

NOT : SAHİBİNDEN'DE AİRTİES 5650 MODEM ALDIM İLAN FOTOĞRAFINDA ORJİNAL AİRTİES VARDI ÜRÜN Bİ GELDİ Kİ TTNET MODEMİ O NEDENLE HEMEN İADE EDECEĞİM. BENZER DURUM YAŞAMAK İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 15 Mayıs 2019; 14:15:34 >

• Türknetin verdiği modem işinizi görürmü
  • Üzerinde Türknet yazıyorsa işimi görmez hocam.
  • Yazmıyor sanırım , evde 3-4 tane modem var gidince bakayım yazarım size. tp link olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Yazmıyor sanırım , evde 3-4 tane modem var gidince bakayım yazarım size. tp link olabilir
    Tamamdır hocam siz bi bakın eğer saydığım özellikleri taşıyorsa fiyatlarıyla beraber fotoğraflarını da atın anlaşırsak alırım. Haber bekliyorum
  • Eger ISS verdigi modem olur ise ne gibi negatif yanlari oluyor ?
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Hocam çok detaylarını bilmiyorum ama firmanın verdiği modemlerde en basitinden torrent çalışmıyor. Geçenlerde bir tane 5650 aldım ttnet modemi çıktı ve bittorrent çalışmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki ilani ben acmisim gibi hissettim, aynısından bana da lazım hocam. Dükkanın önünü kapatmak gibi olmasın ama eğer birden fazla teklif gelirse ve öncelik sana ait olmak kaydı ile bana yönlendirmeni rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyaan kullanıcısına yanıt
    Ben burada bulamadım hocam sahibinden aracılığıyla aldım. Airties 5650 aldım 160 TL ye GET ile kargo dahil 170 e geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcOsmanLı

Ben burada bulamadım hocam sahibinden aracılığıyla aldım. Airties 5650 aldım 160 TL ye GET ile kargo dahil 170 e geldi bana.
    Sahibinden.com dan aldığınız modemin garantisi var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    Yok hocam garantisizdi ancak ben GET ile aldım denedim test ettim sorun görmedim onayladım 1 hafta 10 gündür de kullanıyorum sorun yok şimdilik
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    AGA O MODEMİN EN UCUZ FİYATI ŞUAN 300 TL 2. EL Mİ ALDIN ÇOK İYİ ALMIŞSIN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.