görüşlerimizle yeni alım yapacak arkadaşların para ve vakit kaybını önceleyecek faydalı olduğunu düşündüğüm başlık. ben başlıyorum
bunlar deneyimlediklerim. |
Alındığına pişman olunan denemeler
-
-
Toprak tyt fizik denemesi. Nedenini bilmiyorum ısınamadım pek fazla yeni nesil gibi geldi. -
Palme mathe
Limit kronometre mat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ALTIN KARMA:PARA VERSELER ALMAYIN
ÇÖZKAZAN:SAKINNN ALMAYIN
YARGI KURUMSAL:ALMAYIN
PARAF AYT MAT:BOYAMA KİTABI SEVİYORSANIZ ALIN
AYDIN TYT MAT:OLİMPİYAT GEÇMİŞİNİZ YOKSA ALMAYIN
HIZ VE RENK AYT MAT:ÇOK DAHA İYİLERİ VAR
-
Limit kronometre mat denemeden mi bahsediyorsunuz. Bende var çözmeyi düşünüyordum da.
Aşırı kötü değil cözülür de deneme havası yok, soru bankası gibi bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: taveuni
Bu mesaj silindi.Limbik ne yaa😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi sarmalın fen dersleri hariç denemeleri,
Adında karma olan her şey,
Hız ve renkin matematik denemesi -
Palme'nin mat denemeleri leş gibi.Palme'nin ayt sözel ea denemeleri de leş gibi çıktı almasam oturur icmedigim halde bir sigara yakardım.
Paraf'in sos tr iyiydi bence neden öyle yazdınız anlamadım.
Limit 5 kronometre,merkez 5'li deneme,süper karma uzak durulmasi gereken denemelerden.
Yargı lemma 5'li ayt deneme,zaten bulmanız çok zor da es kaza buldunuz diyelim çöpe atın gitsin çok garip bir deneme.
Orta halli kötülerden.
Paraf ve ona ait tüm alt grupların genel denemeleri(t s f idare eder ama matı gördük ki sınavdan cidden çok uzak.)
Aydın tyt denemeleri fazla klasik bu dönem sonrası için alınmaması gereken denemelerden
Linç gelebilir buna ama ben dnm plus'u da beğenmedim Trendyol 20 lira indirimi ile aldım kutudan çikolata çıksa daha iyiydi.Turkce hariç sınavdan uzak buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 6 Nisan 2021; 20:18:30 >
İlkini çözmüştüm, 345 6'li tyt deki mat sorularına göre baya kolay geldi. 345 6li tytnin matematiğinde ~25 net geliyor. Limitte ~35 geliyor. Sizce devam edeyim mi çözmeye birşey katar mi bana?
Tabii ki katar da deneme olarak cozme normal test olarak coz bence süre filan tutmayı filan kasmadım ben biraz cozdum sıkıldım bıraktım benim de mat netim 25 civari
hocam türkçe denemelerini çözdüm sene başında kasıntı ve fazlaca dil bilgisi soruları vardı
PRF*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wXeraf -- 6 Nisan 2021; 21:24:25 > -
şampiyonlar karması her şeyi çok kolay sorup matematiği hayatınızda hiçbir yerde göremeyeceğiniz kadar amelece sormuşlar
-
valla derece yapan arkadasların hepsini okuyup ona göre dizdim akıllı adamlar vesselam hiçbiri tırt cıkmadı
paraf
yanıt
bunların tyt denemeleri çözülmez çok kötü
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Birkaç sayfa daha fikir gelse çözecek deneme kalmayacak. |
Endemike bile kötü demiş ciddiye almayın pusula fena değil |
Şiddetle öneririm çözdüğüm süreyi 5-7 dk indirdi. +3 net kazandırdı |
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- biyoloji portalı
- denizde yüzen 10 manken
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X