Şimdi Ara

ALINIK 2K 144 hz Monitör (Örnek: PG279q / xg2703-gs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ALINIK 2K 144 hz Monitör (Örnek: PG279q / xg2703-gs)
    2K 144 hz Monitör arıyorum. Örnek modeller PG279q, xg2703-gs olabilir. Ayrıca elinizde viewsonic vx2758-2kp-mhd, LG 27gl850 varsa da ilgilenebilirim. IPS model önceliğim. VA istemiyorum.

Garanti olursa iyi olur. Yoksa da temiz ürünlere açığım. İlgili arkadaşlar PM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Aynı ilanı 2 hafta önce ben de açmıştım hocam Umarım bulursunuz. Ben bulamayınca 24 inç IPS almıştım.
  • moonson kullanıcısına yanıt
    Arıyorum da yok galiba. Umarım bulurum. Olmadı VA alternatiflere de bakıcam.
  • Ben sadece MG279Q bulabildim. Bu modeli satan 2-3 kişi var. 2800 lira gibi komik rakamlar çekiyorlar. Neyse bir tanesiyle 2bin liraya tam 2 hafta önce anlaştım. Adam coronayı bahane edip "belki geçerim" modunda birşeyler söyledi. 2 haftadır dönüş yapacak güya Sonuç Asus VG249QGR aldım 1170 liraya n11den. Mutluyum huzurluyum. 2500 lira gibi fiyatlar istiyorlar ki bence zerre haketmiyor. Onun yerine 24 inç IPS takılırım daha iyi.
    MSI modelleri gördüm de ne kadar iyi onu bilmiyorum. Bakalım anlaştığınız fiyatlara benzer fiyatlarda MSI denk gelirse düşünebilirim.
  • VA panele hayatta 2bin lira vermem. MSI'ın bu kadar pahalı olmasının sebebi RGB ışıklandırmaları. Onun dışında pek bir artısının olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin yerinizde olsam 4k 60hz bakardım. Zaten 4kda 144 fpsye çıkabileceğiniz pek oyun yok. LGnin bir tane ips freesync modeli vardı hatta 27inç. Bana kalırsa dünyanın en iyi panelleri LG ve SONY'e ait.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Samsung LC27HG70QQMXUF modeline bakıyorum. Uyguna buldum bir adet sizce alınır mı? VA ama HDR desteği vs var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınmaz, zaten samsung gaming monitör olayında pek becerikli de sayılmaz. Samsungun iyi olduğu nadir şeylerden birisi SSD. Monitör alacaksan ASUS al. Benq Viewsonic falan da alabilirsin. AOC'u son sıraya koyup hiçbirinden güzel model bulamazsan da alabilirsin. Ama samsung gereksiz pahalı ve HDR desteği VA paneldeyken pek birşey ifade etmiyor. Bana sorarsan delinin biri çıkıp "neden monitörleri kavisli yapmıyoruz?" demiş ve ortaya bu rezalet çıkmış Tabii karar senin. Başkalarının "yeni teknoloji" ya da "gaming ve renk kalitesi birleşti" dediği VA panel olayını ben sadece para tuzağı olarak görüyorum. Hatta VA paneli uzun süre kullanmış biri olarak TN panelin daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. Şirketler ellerindeki VA panelleri resmen gözümüze gözümüze sokuyorlar. İyi olduklarından değil, "artık bi kere ürettik satmamız lazım satıcaz" modundalar. Memnun kalan olabilir ama ben hiç beğenmedim. Madem görüntünün önemli olduğu bir elektronik cihaz alıyoruz, neden en iyisi olan ips'i tercih etmeyelim ki?

Benim düşüncem bu şekilde. Verdiğiniz modeli alanların memnun kalmadığının en büyük kanıtı zaten bir sürü 2. elinin olup uyguna tedarik edebiliyor olmanız bence. MG279Q bulabiliyor musunuz mesela? Hayır.

Bendd Asus VG249QGR modelini gördüm bugün hocam monitör almayı planlıyorum çok uygun geldi fiyat olarak ama almışken curved olsun istiyorum . Düşünceleriniz neler memnun musunuz?

Aslında ASUS TUF VG27AQ monitörü baya beğendim de bütçeyi aşıyor. Bütçe dahilinde en iyi alternatifi arıyorum. Olmadı viewsonic vx2758-2kp-mhd biraz inmesini beklicez. Hayırlısı.
    Merhaba hocam bende rtx 2080 aldım buna uygun monitör bakıyorum kafam inanılmaz karıştı. Bu konuda bilgin varsa marka model ne önerirsin? 4k 2k bandında.

• Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    AOC C24G1 curved model kullanmış biri olarak siyah tonlamalarındaki katmaların gözükmesi ve rahatsız etmesi sebebiyle satmıştım. Şu an VG248QGR'den aşırı memnunum. Hem sıfır aldım hem ölü piksel çıkmadı hem IPS hem de fiyatı çok uygun. Monitörün eksi diyebileceğim bir tarafı varsa 24 inçlere göre bir gıdım daha küçük kalıyor. Ama kalite konusunda kesinlikle bir eksiği yok. Kullanılan plastik VG serisindeki plastik gibi sağlam veya kaliteli değil ama kötü de değil. Yani standart kalitede bir çerçevesi var. Gaming monitör tasarımından kısmışlar ve ortaya bir fiyat performans ürünü çıkmış. Ürün 4 ms ile çalışıyor, eğer 1 ms özelliğini açarsan FreeSync kullanamıyorsun çünkü ELMB özelliği ghostingi düşüren farklı bir Sync özelliği gibi birşey. Sonuç olarak VA panel yerine IPS tercih ettiğim ve param cebimde kaldığı için aşşşırı memnunum.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Programla G-Sync olarak kullanılabiliyor diye hatırlıyorum siz de bir araştırın ama, şu monitör hazır fiyatı da düşmüşken sizi götürecek bir fiyat/performans ürünü:

Alacağınız en düşük G-Sync model ise bu olmalı, tabii bulabilirseniz:

Yine 2. ellerde fahiş fiyat çekilen Asus MG279Q var ama FreeSync.

Asusun PG279Q modelini de bulabilirseniz iş görür G-Synctir. Forumdan AskN0More nickli biri bana 2500 lira fiyat çekmişti. RTX 2080'e tam uyacağını düşünüyorum. Bir mesaj atın kendisine olmadı.

Bunun dışında zaten RTX 2080 gibi bir ekran kartı kullanıyorsanız monitör için 3 bin tlyi gözden çıkarmanız gerek bana göre. İnsanların AMD ekran kartı seçmelerinin bir sebebi de bu. Fiyat olarak daha uygun olmasının yanında uyguna monitör de bulabiliyorsunuz. G-Sync işin içine girdi mi insanların gözünde ₺ işareti beliriyor.

Öneriler için teşekkür edrim öncelikle Hp monitör tn panel neden ips yazılmış orada anlamadım muhtemelen yanlış yazılmış hb de var aynısı tn panel olarak geçiyor.

Diğer modelleride inceleyeceğim. Rtx 2080 aldım bir gazla indirim görünce izin soluklu olsun diye. Aslında Viewsonic 2kp olan modeli hakkında ne diyorsunuz bilginiz varmı?

viewsonic iyi bir marka zaten ama dediğim Asus modeli o arkadaştan alabiliyorsanız mutlaka onu alın. Hem 165 Hz hem de Asus olması kesinlikle Viewsonic in önüne geçiyor. Viewsonic'in renkleri çok güzel ama gaming anlamında tasarımını pek beğenmiyorum. Oyun monitöründen çok ofis monitörüne benziyor.
    Dediğiniz arkadaşa denk gelemedim hocam konuyu bulamadım.

Konu açmadı ya bana özel mesaj attı. Sen ona mesaj at. Ya da ben yönlendireyim onu sana.
    Olur hocam konuşuruz anlaşırsak kendi monitörümü satar alırım.

• Kendi çektiğim video , panel daha başlangıçta bu durumda iken garanti bitmesini çıkarabilirmi muallak saten garanti bittikten sonra arıza verirsede geçmiş olsun , panel için sıfır monitörden daha fazla fiyat istediklerini söyleyen kullanıcılar var , viewsonic servisleri ve ürünleri bu durumda iken tercih etmenizi önermem , asus , lg bakın yine en iyisi odur diye düşünüyorum

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Aşağıda bu konuya benzer bir durum hakkında çözüm bulunmuş denediniz mi?
    https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/eyaa4k/if_you_own_a_viewsonic_vx27582kpmhd_please_read/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.