Şimdi Ara

Alınık 4Gb ram gerek kalmadı. silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim ramlerden biri bozuldu ve mecburen ram almak durumundayım. Anakartım M4A87TD/USB3 ram konusunda biraz sıkıntılı bir anakart. önceki ramlarim KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G 2 GB DDR3 1333 2+2 idi bir bozuldu.
    uygun fiyata bir ram almak isityorum. anakart uyumluluk listesihttps://www.asus.com/Motherboards/M4A87TDUSB3/#support burda liste var. liste olan tüm modller olabilir. 1333 veya 1600
    2 ADET KKİNGSTON HYPERX 1600MHz KHX1600C9D3K2/4GX (2 GB) bu ram olursa iyi ama KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G 2 GB DDR3 1333 tek veya kit olarak da olur 1333 olan olursada olur.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramses1 -- 10 Aralık 2013; 15:40:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selam , aşağıdaki g.skill ram var ikinci el ancak toplamda birkaç gün ancak kullanıldı.Eğet uyum sorunu yaşarsanız kargolar size ait olmak üzere iade alırım(tabiki ürün aynı yolladığım gibiyse)

15-G.Skill value 4gb ddr3 1333mhz ram 4GBNT , ***60tl***
    Birkaç gün kullanıldı sadece , faturalı ve garantili(garantisi devam ediyor) fatura fotokopisiyle birlikte yollanacak.
  • Bir arkadaşdan KINGSTON HyperX (KHX1600C9D3K2/4GX) alacağım. Anakartta çalıştığı bilndik. bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor kısmet artık :D Ama aklımda sorun yaşarsam dönerim yeniden.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.