Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık 4X4 / 8X2 GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM Satın Al 24 Eylül 2023 14:47 1 1 Alınık 4X4 / 8X2 GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM merhabalar, başlıkta da belirtildiği üzere DDR3 ram arıyorum asıl hedefim toplamda 16 gb ram yapmak olduğu için kit halinde tercihen 4x4x4x4 veya 8x2 gb şeklinde olmasıdır. tekliflerinizi pm olarak bekliyorum.NOT : teklif sunarken veya ilan açarken lütfen sitelere bakarak gelirseniz sevinirim, şu an 8 gb ram ddr3 ram 500 lira civarında ve sıfır ürünler o yüzden rica ediyorum sağdan soldan eski pc sinden söküp 5-10 senelik ramden sıfır parasına yakın teklif sunacaklar hiç yazmasın lütfen :) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Alınık 4X4 / 8X2 GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM Satılık Playstation 5 Dijital Sürüm Kapalı Kutu Amazon TR satış iptal SATILIK Fifa 22 Üst Düzey Hesap Origin