Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Playstation 5 Dijital Sürüm Kapalı Kutu Amazon TR
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 26 Temmuz 2022; 10:13:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
10000
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlan günceldir
-
Pm
Cevaplandı satış devam, satış sadece kargo yoluyla veya giresundayım gelip elden teslim alabilirseniz seve seve elden de teslim ederim, fiyat son, ben alıyorum diyene hayırlı olsun
-
Bence buradan satmayın. Fiyatı çok düşürüyorlar. Ben de satmaya uğraştım , sözde forumdaki kardeşlik için burada satmaya karar vermiştim. Ama baktım ki değerini bırak, ölüsünün ölüsünü teklif ediyorlar, sonra vazgeçtim. Gittim sahibinden.com a koydum. Delikanlının birisi geldi, aldı gitti. 10 dakika bile sürmedi satışım.
-
inanın bunun farkındayım ama acelem olmadığı için şu an sadece bekletiyorum günde 3-4 tane pazarlık mesajı veya saçma sapan cihaz satılık mı diye mesaj atıyorlar satılık olmasa ilanı güncelleriz heralde :D artık hiç birisine cevap vermemeye karar verdim, cihazı alıcam iban atar mısın diyen biri olursa ona cevap vericem, ilanı da burda 1 hafta daha bekletirim sonra gerekirse sarı siteye bende koyarım, senin de dediğin gibi forumdakiler alsın diyoruz ama nafile :(
-
İstanbul'da olsanız pazarlıksız alırdım
ürün rezerve edildi, yarın sabah kargolanacak inşallah
ürün satılmıştır, şu an kargoda, ilginize teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 27 Temmuz 2022; 10:24:22 >______________________________
-
Peki sen Amazon'dan kaça aldın da 12,500 e satıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X