Şimdi Ara

ALINIK A3 GOLF4 1998-2002

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikli olarak tercih Bursa. Ama araca ve sahibinin açıklamalarının güven vermesi durumunda 5-6 saate kadar yakın şehirler de olabilir.
    Yani istanbul, izmir, Ankara'yı sınır düşünürsek içinde olan tüm şehirler olabilir

Araçta ön bölümden değişen olmamalı, tavan direklerde boya olmamalı, bel altı boyalı olabilir. Fakat kaporta boya işçiliği önemli, rengi atmış, renk değişikliği belli olan, güneş yanığı, olan araçlar tercih dışı. Sağı solu ezik göçük çürük yüksek kaporta masrafı olan araçlar tercih dışı. Yada satıcı yaptırırım diyorsa tercih edilebilir. Yani araçta kaporta masrafı olmamalı.

Satıcı mümkünse aracın bakımlarından bi haber olmasın. Triger ne zaman değişti, debriyajı baskı balatası ne zaman değişti dediğimde. Faturayı göstermeli yada servis kayıtları mevcut olmalı. Yani kaputun altı bakımlı olmalı.

Şaselerde kesinlikle oynama olmamalı, 3-4bin Tl üzeri hasar kaydı çıkmamalı.

Aracın tüm özellikleri faal olmalı, almadan önce elektrkli aynadan klimasına sinyallerine kadar denerim. Ekspertiz yaptırırım. Kendi motor ve kaporta ustalarımı getirir gösteririm. Satıcı açık net olmalı yok orası arızalı onun parçası zaten 20 lira yaptırılır. yok onlar küçük şeyler önemli değil diye söylemedim deyip araçtaki masrafları saklamamalı. En değerli şey olan zamanımızı çalmamalı.

Benzinli+Lpg olması öncelikli tercihtir. Sadece benzinli olursa da sorun değil fakat. Benim aracıma hiç lpg takılmadı diyip fiyatı uçuracaksa hiç zahmet etmesin. Çünkü zaten 5 TL olan benzinde, benzinli aracın hiç bir kazançlı tarafı kalmadı.

Orjinal km ye sahip olmalı. Km'nin tek kanıt aracın resmi kayıtları olamaz. Resmi kayıtlar uyumlu olabilir fakat km değerini sadece bunlar gösteremez. Araçta km düşürüldüğünü yada düşürülmediğini gösteren bir çok fiziksel nokta var.

Bütçeyi yazmıyorum. Aracı uzun zaman binmek için alacağım. Ucuz etin yahnisini istemiyorum. Abartmamak kaydı ile aracın bu şartlara uyması durumunda piyasa fiyatının üzerinde bir rakamı da verebilirim.
    Özel mesajlara cevap verilecektir.

Teşekkürler.
    İyi Forumlar.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memur-sahibinden-temiz-golf-4-16-valf-135910122/detay/ araç çok temiz ve her türlü evrakı ilk alındığı fatura 8 lastik sıralı lpg bakımları evraklı faturalı daha önceki sahipleri dahi belgeli dostum bir incele kafana yatarsa görüşürüz 05062396577
  • Aracınız gerçekten temiz gözüküyor. Fakat bütçeyi oldukça aşıyor. Teşekkür ederim.

Konu güncel.. Hala araç arıyorum..
  • Rica ederim ben tşk ederim Allah gönlünüze göre versin
  • 2002 otomatik vites,lpg'li A3 alabilirim de , fiyatı ne civarda olur sizce almalı mıyım ?
    Aradığınıza göre bilginiz vardır diye düşündüm.

• Orjinal km ye sahip olmalı. Km'nin tek kanıt aracın resmi kayıtları olamaz. Resmi kayıtlar uyumlu olabilir fakat km değerini sadece bunlar gösteremez. Araçta km düşürüldüğünü yada düşürülmediğini gösteren bir çok fiziksel nokta var.

Kilometre düşürüldüğünü yada düşürülmediğini gösteren bir çok fiziksel nokta nelermiş????
    Yazarsınız herkes faydalanmış olur.
  • Tabiki fiziksel parçalar olduğu için hepsi değiştirilebilir şeyler. Fakat astarı yüzünden pahalıya geldiği için kimse değiştirmeye pek yanaşmıyor.
    Örnek:
    - Direksiyon simidi. 130-140 bine kadar hiç bir arabanın direksiyon simidi aşınmaz. Tabiki kullanıma bağlı istisnalar olabilir ama genelde sağlamdır. Piyasada bir çok araba varki adam arabam 80binde diyor direksiyonu kabak gibi soyulmuş.
    - Pedal pabuçları. Bazı arabaların pedal pabuçlarının lastikleri çıkarılabiliyor. Bazılarının sabit yapıştırılıyor ve çıkmıyor. 150bin civarına kadar o pabuçlar sapasağlam durur ondan sonra lastikler yavaş yavaş erimeye başlar.
    - Döşemeler ve koltuk kumaşları. Aynı araçtan birkaç tanesine bakarsanız orjinal döşemenin nasıl olması gerektiğini görürsünüz. Tekrar kaplatılmış hiç bir döşeme yine orjinal kumaşından bile yaptırsanız fabrika çıkışı gibi olmaz. Yada koltuklara takılan kılıflar genellikle altındaki hatayı saklamak içindir. Ne kadar çok kullanılmışsa yani ne kadar km yapmışsa döşeme o kadar yıpranır.

Umarın yeterli olmuştur. Bunun gibi daha çok yer var. Araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

2002 otomatik vites,lpg'li A3 alabilirim de , fiyatı ne civarda olur sizce almalı mıyım ?

Hocam 17-20 aralığında bulursunuz aracın kmsi temizliği değişen parça ve boya durumuna göre fiyat değişir.
  • Konu güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izZo16

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

2002 otomatik vites,lpg'li A3 alabilirim de , fiyatı ne civarda olur sizce almalı mıyım ?

Hocam 17-20 aralığında bulursunuz aracın kmsi temizliği değişen parça ve boya durumuna göre fiyat değişir.

105bin, bel altı boyalı değişen yok 24.500 diyor ya piyasayı çok şişiriyorlar sanırım
  • yanlış anlamazsanız bunu bir de kullanıcısına sormak gerekir. 2004 model golf4 sahibiyim. aracı alalı 1 sene olmadı. alırken aynı paraya 5-6 yaş ve hatta daha genç accent-clio-albea vs ekonomi araçları almam da mümkündü. ama hiçbiri aracımda aldığım sürüş keyfini, güven duygusunu ve konforu vermeyecekti. 8-10 yaşında arabaya 22-24 bin lira verilir mi? bence kesinlikle verilir. arabanın ne olduğu önemli. 10 yaşında mercedes'e 40-50 bin veriliyor. " eee ama o mercedes. vw değil." tamam da bu da vw. hyundai değil.
  • merhaba,
    hocam bir arkadaşımın a3 ü var 2004 model mavi renk. sıralı sistem LPG var, çok temiz araç.
    kredi borcundan dolayı satıyor, arabam olmasaydı ben kendim için düşünüyordum. 29.000 TL istiyor,
    düşünürseniz fiyatta pazarlık yapabilir.
  • 141423611 ılanım bakabılırısınız sahıbınden.com
  • araç alınmıştır. Konu kapatılabilir. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.