Şimdi Ara

ALINIK AEGO M - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar selamlar
    son günlerde elektronik mağazalarında Monster ClarityHD model one 'ı dinleye dinleye en sonunda alma kararını vermiştim ancak AEGO M 'i de değerlendirince fiyat performans'ın daha iyi olabileceği noktasındayım.

Evinde kıyıda kosede kalmıs kullanmayan ve nakite cevirmek isteyen Aego m olan ve satmak isteyen arkadaşlar direk pm den temasa gecebilir hızlı sonuclandırmayı dusunuyorum(yer ve kişiye gore tabiki)
    Saygılar
    Mahmut
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 5 Ekim 2013; 16:22:38 >

• En son 6 ay önce 500 tl dem satan vardı ızun zaandır düşmüyor piyasaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

En son 6 ay önce 500 tl dem satan vardı ızun zaandır düşmüyor piyasaya

Aslında sıfırı 700 seviyeleirnde diye biliyorum bakalım belki birisi çıkar
  • Bende uzun zamandır arıyorum ama bulamadım alan satmıyor maalesef. Satanda hatasını anlıyor Bence bir Audioengine2 multimedya hoparlör alıp yanına bir stereo girişli sub temin ederseniz süper kaliteli bir multimedya sete sahip olursunuz. Audioengine 2 300 tlye bulunabiliyor. Yanına max 250 tl civarında aktif stereo girişli bir sub alırsanız bence Aego M i unutursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Bende uzun zamandır arıyorum ama bulamadım alan satmıyor maalesef. Satanda hatasını anlıyor Bence bir Audioengine2 multimedya hoparlör alıp yanına bir stereo girişli sub temin ederseniz süper kaliteli bir multimedya sete sahip olursunuz. Audioengine 2 300 tlye bulunabiliyor. Yanına max 250 tl civarında aktif stereo girişli bir sub alırsanız bence Aego M i unutursunuz

Anladım audioengine konusunuda arastıralım bakalım
    aego m 'i artık bl musik geitrmiyormus onları aradım sıfırı için ama yok bakalım kısmet

• arkadaşımdan z5500 ünü alırken kendisinin aklından şüphe etmiştim...gitti yerine aego m aldı (!) kısa süre sonra da elindeki z906 sını satılığa çıkardı... yok dedim bu uçmuş, satıyorken onu da aldım :)
    ardından (bir sene sonra civarı) aego m ni de satılığa çıkardı...yok dedim bu sefer almam ev hoparlör seti doldu...bak dedi bunu al diğerlerini dinlemezsin... yok dedim almam, yok al sana yok pahasına vereceğim... dedim aklı başına geldi herhalde yerine gidip logitechlerden falan alacak... yok logitech de neymiş miş...hifili bir set gitti aldı bana da defalarca söyledi satıyorum al bak...farkı gör... kem küm ettim ama dedim yeterince kazıkladım arkadaşı artık ne fiyat isteyecekse verecektim. çünkü z5500 350tl, z906 500tl ye almıştım sıfır gibilerdi,yarı fiyatınının altına...nedim ne kadar istiyorsun 2+1 e ...çocuk alındı sanki, 2+1 deme şuna aego m bu :) neyse aego m e 350 tl dedi... dedim kardeşim sen biliyorsan vardır hikmeti verdim onu da aldım...

logitechler boşa çıktı...

bilenler bilir bu seti ikinci elini bulmak gerçekten zor... ama imkansız değil :) aramalarında başarılar dilerim...

• @tylan ın belirttiği Audioengine 2 süper bir set ve arkadaşımda aego m den sonra ona geçiş yaptı... ancak 1000 tl yi geçti yaptığı masraf...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mele A1000G Satılık - Ankara
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet audioengine 2 de cok basarılı kesinlikle katılıyorum yurtdısı forumları epeyce kurcaladım ama pahalı maalesef
    onun yerine o ucrete monster clarity hd model one 'ı tercih ederim daha iyi oldugundan değil daha kullanıslı oldugundan.
    ama su aego m 'i dinlemeden kullanmadan edemeyecegim gibi gozukmekte bu yuzden aramaya devam. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.