Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] AM5 Soket ITX Anakart Arıyorum Satın Al 9 Ocak 2025 14:44 1 1 [ALINIK] AM5 Soket ITX Anakart Arıyorum Merhaba,Bir arkadaşıma yardımcı olmak adına AM5 ITX anakart arıyorum, günümüzde malum stok durumu da sıkıntılı olduğu için 0 bile arasak bulmakta zorlanıyoruz.Fiyatı uçuk kaçık olmayan AM5 ITX modelleri için PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz. (Henüz PC toplama aşamasında olduğu için set olarak ta değerlendirebiliriz.)Antalya içerisinde elden alım yapabiliriz, diğer iller için önce ödeme sonra kargo yolu uygundur.İlginize teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] AM5 Soket ITX Anakart Arıyorum SATILIK EVGA GTX 1060 SUPERCLOCKED 6GB [SATILDI] ASUS X550V 6700HQ GTX 950M (ARIZALI) SATILIK SAMSUNG 980 PRO 2 TB SIFIR (Son 2 Adet)