Şimdi Ara

ALINIK CM STACKER STC-01 VEYA AEROCOOL STRİKE X ST HOT SWAP VEYA HAF X 942 KASA İLE PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradığım kasa modelleri CM STACKER STC-01 (çift psu takılabilen model) veya CM HAF X 942 (Siyah ve ön fanı sağlam olacak). Kutu veya garanti olması önemli değil, kasanın temiz olması yeterlidir.
    Eğer yanında kaliteli bir psu var ise 600w ve üzeri onuda alabilirim. Verebileceğim rakamlar aşağıda yazılıdır.

CM Stacker STC-01 ----------- 150TL

CM HAF X -------------------- 175TL

AEROCOOL STRİKE X HOT SWAP ------ 250TL

ALINIK CM STACKER STC-01 VEYA AEROCOOL STRİKE X ST HOT SWAP VEYA HAF X 942 KASA İLE PSU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@ -- 21 Temmuz 2012; 13:11:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi akşamlar hocam yanlış anlamayın inşallah bulursunuz ama haf x 942 kasayı o fiyata bulabileceğinizi hiç sanmıyorum bende kullanıyorum ve forumdan gördüğüm kadarıyla genelde 300 tl civarlarında satılıyor yani 175 tl ye bir mucize olur inşallah bulurusunuz
  • quote:

iyi akşamlar hocam yanlış anlamayın inşallah bulursunuz ama haf x 942 kasayı o fiyata bulabileceğinizi hiç sanmıyorum bende kullanıyorum ve forumdan gördüğüm kadarıyla genelde 300 tl civarlarında satılıyor yani 175 tl ye bir mucize olur inşallah bulurusunuz

Sıkıntı yok hocam, teşekkür ederim
    Kullanılmış bir kasa yerine 100TL verip sıfırını almak benim açımdan daha uygun, eğer acil satmak isteyen bir kimse olursa da ikimiz için uygun olur kanaatindeyim, zaten bir müddet bulamazsam sıfırını alırım ki aslında niyetim o yönde idi, satmak ve almak isteyenler için bir fırsat olur amacıyla açtım, saolun...

• Bende haf x kullaniyorum o kasanin degeri o degil yanliz cidden muzice olmasi lazim o fiyata bulmnaizmiicn ancak satici zorda kalirsa ve paraya ihtyaci olursa bu fiyattan piyasa fiyatinin altinda alabilirsinis normalde ikinci eli 300tl civarindadir.Ayrica 100 lira eklayio yenisini alirim demissiniz zaten com cok temiz bulmdikcs o fiyata boyle kaliteli birmkasa alip butce ayirilabiliniyorsa 100 tl daha ekleyip bari birinci el yepizyeni alinabilir daha mantiklidir ama fiyatlar ne yazikki 300 civarinda piyasasi boyle.Yani cok com temiz bulunmadimcamo fiyata madem bu kadar b
    Veriliyor bu kasaya 100 tldaha ekleyip 300 tl normal sekilde olan ve kullanilmis olan bir kasaya yenisini alip hem priblem cekmemek daha mantiklidir hemde yiprqnmis kullanilmis derdi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 21 Temmuz 2012; 5:10:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende haf x kullaniyorum o kasanin degeri o degil yanliz cidden muzice olmasi lazim o fiyata bulmnaizmiicn ancak satici zorda kalirsa ve paraya ihtyaci olursa bu fiyattan piyasa fiyatinin altinda alabilirsinis normalde ikinci eli 300tl civarindadir. Ayrica 100 lira eklayio yenisini alirim demissiniz zaten com cok temiz bulmdikcs o fiyata boyle kaliteli birmkasa alip butce ayirilabiliniyorsa 100 tl daha ekleyip bari birinci el yepizyeni alinabilir daha mantiklidir ama fiyatlar ne yazikki 300 civarinda piyasasi boyle.Yani cok com temiz bulunmadimcamo fiyata madem bu kadar b
    Veriliyor bu kasaya 100 tldaha ekleyip 300 tl normal sekilde olan ve kullanilmis olan bir kasaya yenisini alip hem priblem cekmemek daha mantiklidir hemde yiprqnmis kullanilmis derdi olmaz.

Hocam zaten alınca kasayı kesip biçeceğim, boyanacak vs... O nedenle sıfır ile 2. el arasında birşey farketmiyor çok fazla açıkçası, teşekkür ederim.

quote:

2 adet STC-01 ilanı
    http://forum.donanimhaber.com/m_62721253/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62721253
    http://forum.donanimhaber.com/m_53139642/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Eywllh hocam

• 2 PSU birden takılabildiği için Stacker STC-01'in bende ayrı bir yeri vardır. Şu an benim sistem zaten bir STC-01 içinde toplu duruyor. Yapı olarak güçlü bir yapısı var. Eğer HDD yuvasını da atacaksan bu kesip biçme işlemleri esnasında ben alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

quote:

Bende haf x kullaniyorum o kasanin degeri o degil yanliz cidden muzice olmasi lazim o fiyata bulmnaizmiicn ancak satici zorda kalirsa ve paraya ihtyaci olursa bu fiyattan piyasa fiyatinin altinda alabilirsinis normalde ikinci eli 300tl civarindadir. Ayrica 100 lira eklayio yenisini alirim demissiniz zaten com cok temiz bulmdikcs o fiyata boyle kaliteli birmkasa alip butce ayirilabiliniyorsa 100 tl daha ekleyip bari birinci el yepizyeni alinabilir daha mantiklidir ama fiyatlar ne yazikki 300 civarinda piyasasi boyle.Yani cok com temiz bulunmadimcamo fiyata madem bu kadar b

Hocam zaten alınca kasayı kesip biçeceğim, boyanacak vs... O nedenle sıfır ile 2. el arasında birşey farketmiyor çok fazla açıkçası, teşekkür ederim.

quote:

2 adet STC-01 ilanı
    http://forum.donanimhaber.com/m_62721253/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62721253
    http://forum.donanimhaber.com/m_53139642/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Eywllh hocam

Madem elden gecirecekseniz sizin icin pek kullan.msi olmasina gerek yok benim dedigim kasaya ellemeyecekler icindi sonucta o problemler koz,eti,acisindanda peobelm olur ama sizeolmadigindan ikinci el daha iyidir ama 300 ne azikki ikinci el yuz eklesenizfeolur ama elden gecirilecekse 100 fazla vermye gerek kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.