Bildirim
ALINIK CS GO LU STEAM (RANK FARKETMEZ UNRANK OLMASIN YETER)
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
2 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.steamcommunity.com/id/fugitivee ilgilenirsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://steamcommunity.com/id/MrBullet21/
700Tl değerindeki envanter ile beraber 600Liraya bırakabilirim. Nisan ayında 7 yıllık hesap oluyor.
Ayrıca 5-year Veteran Coin için pek bi süre kalmadı diye biliyorum. -
50 lira bütçem var :D -
@C.apture : Hesabındaki itemlerin değeri 606 lira, bunun hepsini peşinden satabilsen, %70inden 424 lira eder, ki çoğunu satman aylarını alacaktır. Ayrıca olmayan bir şey için az kaldı, kalmadı gibi yorumlar yapmazsan daha güzel olur.
@LuEn95 : CaimaN benden rica etti bu trade de middleman olarak yardım etmemi, tamam dedim, ancak sana attığım mesaja cevap vermedin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 24 Şubat 2015; 12:11:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sieger
@C.apture : Hesabındaki itemlerin değeri 606 lira, bunun hepsini peşinden satabilsen, %70inden 424 lira eder, ki çoğunu satman aylarını alacaktır. Ayrıca olmayan bir şey için az kaldı, kalmadı gibi yorumlar yapmazsan daha güzel olur.
@LuEn95 : CaimaN benden rica etti bu trade de middleman olarak yardım etmemi, tamam dedim, ancak sana attığım mesaja cevap vermedin?
banada cevap vermiyor hocam -
Nova 1 var 23 win. Istedigim CS:GO gift + 1 key. -
quote:
Orijinalden alıntı: jASPER1US
Nova 1 var 23 win. Istedigim CS:GO gift + 1 key.
hocam dolandırıcı galiba itibar etmeyin ama galiba -
cs go key satabılırım yada cs golu hesap pm gonderın detayları konusalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X