Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK: Dex destekli, mümkünse kayıtsız veya hasarlı telefon/tablet Satın Al 27 Mayıs 2021 08:11 1 1 ALINIK: Dex destekli, mümkünse kayıtsız veya hasarlı telefon/tablet Merhaba,Samsung Dex destekli herhangi bir cihaz arıyorum, günlük kullanıma uygun olmayan DEMO, IMEI kayıtsız veya hatalı, ekranı ve/veya kasası ağır hasarlı ama ÇALIŞAN bir cihaz arıyorum. Bataryasının ısınma sorunu olmadığı sürece önemi yok, orijinal olması tercihimdir. Kutu, aksesuar vs. aramıyorum. Yalnızca uygun fiyatlı cihazları değerlendirmek istiyorum, Dex sistemini denemek için alacağım.İyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 200 TL Airties VN020-F3 Modem Trust GXT 545, BSP D3 - 250 TL! Gamepad [SATILDI] North Bayou NB F80 (USB girişli model)