Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Trust GXT 545, BSP D3 - 250 TL! Gamepad Satın Al 6 Aralık 2024 06:23 1 1 Trust GXT 545, BSP D3 - 250 TL! Gamepad Trust GXT 545 Gamepad. Uzun bir süre önce MediaMarkt'tan almıştım, aynı üründen üç tane aldım. İki tanesini aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Bu üçüncü gamepad'i hiç kimse kullanmayınca artık satma kararı aldım. Garantisi muhtemelen bitti. Kutusunu taşınırken kaybettim. Fiyat: 400 TL BSP D3 Gamepad: Android için, iOS için, HarmonyOS akıllı telefonlar ve tabletler için kablosuz mod ve PS4 için, PS3 için, Nintendo Switch/Switch OLED için, Windows PC için uyumlu bir ürün. Bir süre önce Aliexpress'ten aldım ancak Nintendo Switch'i daha çok kullandığım için bu kontrolcü köşede kaldı. Kutus yok, type-c şarj aleti ile şarj oluyor. Renkli ışıkları var. Joysticklerden biri sanırım bazen bug'a girip kendiliğinden hareket ediyordu ama kapat-aç yapınca veya o joysticiği sağ-sağ vs. yapınca düzeliyordu. Yazılımsal bir problem veya donanımsal bir problem olabilir ama kendiliğinden çözülüyordu. Cihazla ilgili bir tek bunu biliyorum. Şarj süresi de iyi diye tahmin ediyorum, pil testi yaparken denedim, günlük oyun deneyimim olmadı. Fiyat: 250 TLHer iki gamepad'i de çantada sakladım, toz vs. kapmalarını istemem. Paketleme öncesi dezenfektan ile dikkatli bir şekilde temizlenecek ve bir daha elimde temas etmeyecektir. Uygun fiyatlı gönderim ve güvenli alışveriş için Sahibinden Param Güvende tercihim. Kargo PTT veya Yurtiçi kargo olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 200 TL Airties VN020-F3 Modem Trust GXT 545, BSP D3 - 250 TL! Gamepad [SATILDI] North Bayou NB F80 (USB girişli model)