+1 serden. Ben de geçen yıl bahçeye kuyu açmak için sismik tolerans grafi aleti ve sondaj platformu aradım bu forumda, benle de kafa buldu bu arkadaşlar. Buranın ciddiyeti kalmadı haklısın.
+1 serden; konuşacak fikir bulamayan insanların DH'deki pozisyonları bu kadar.Yeni bir konu aç bence.
Bana cevap hakkı doğmuş sanırsam bu benım şahsi kanaatim burası donanım sitesi ve benım anladıgım kadarıyla diğer ıkıncı ellerden kasıt bilişimle ilgili olmalı evet haklısınız bu forumun ciddiyeti kalmadı her onune gelen buraya ılan acıp sarap bıle satmaya kalktıgı ıcın ve siz arkadaşlar arıyacağınız urunleri ilgili sitede ararsanız hem daha hızlı sonuc elde edersınız hemde buraya donanım ıcın gelen kulalncııların hakkını yememiş olursunuz. verdıgınız her gereksız ılan bır topıcın aşağı dusmesıne ve belkide arka sayfasına gitmesine neden oluyor bilmem anlatabildim mi? ve eger topice yazmamdan sıkayetınız varsa lutfen sıkayet et butonunu kullanın ben gereksız bır sey yazdıgımı dusunmuyorum saygılar....
ilan açarken diğer donanim lar kısmı yokmu, illa vakum aletının lcd gostergeli olması veya fazla guc çekmemesını belirtsemi ancak donanimhabere uygun oluyor bende arasam bu tip bir alet,direk buraya yazardım, umarım bulursunuz aradığınızı.
ELİNDE OLAN VEYA NEREDEN ALABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA,ŞİMDİDEN
serden hocam olanı veya yardımcı olanı bulabilecegi en dogru yere yazmış burada araba satanda ev satanda var gayet mantıklı bunlar insanı donatan objeler demek ki diger diger her şeye girer
hocam poşetleme makinası vardı ev tipi ama vakumlama makinası hiç duymadım, umarım bulursun degisik bir ihtiyac, kolay gelsin gevuristanda olsan şığ die bulursun aradıgım böyle bişi olsa gerek