Şimdi Ara

Alınık Guild Wars 2 Hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta görüldüğü üzere guild wars 2 hesapları alacağım. Bildiğiniz üzere mail değişikliği kapalı olduğu için tek şartım oyunun bağlı olduğu mailide vermenizdir.

Hesap içeri ve fiyat teklifinizi skype üstünden (Skype id: SinerJJi) ya da özel mesaj olarak yapabilirsiniz.

• Guild wars 2 hesabımı arkaşada satmış bulunmaktayım. Authenticator de sorun çıktığı halde uğraşıp sorunu başarılı bir şekilde çözmüştür. Satış işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
  • Alımlar devam etmektedir.
  • Güvenilir alışveriş. Para hesabıma yatmıştır. Teşekkürler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Ekleme: Elimde başka hesap yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Diyez -- 18 Eylül 2013; 20:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

Güvenilir alışveriş. Para hesabıma yatmıştır. Teşekkürler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Arkadaşta sağolsun mail değiştirmek için bayağı uğraştı. Teşekkür ederim. Umarım başka ticaretlerimizde olur yine :)

Ayrıca alımlar devam etmektedir.
  • Elimde 2 tane hesap var satabilirim ikisini de, ama ticket atıp maili değiştirmemiz gerekiyor çünkü biri benim şahsi e-mail'im.
  • Takas işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hatta e-mailimin değişmesini beklerken arkadaş üyeliğin id ve şifresini bana vermeyi bile kabul etmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neath

Takas işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hatta e-mailimin değişmesini beklerken arkadaş üyeliğin id ve şifresini bana vermeyi bile kabul etmiştir.

Teşekkürler, oyunda bol keyifler :D
  • alım hala açıksa satmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

alım hala açıksa satmak isterim

Alım devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerjji

quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

alım hala açıksa satmak isterim

Alım devam etmektedir.

Arkadaşla iletişim kurulamıyor.
  • Bende satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğunluktan dolayı geç dönüş yapıyorum, kusura bakmayın. En geç 1 haftaya tekrar alımlar ve iletişim eskisi gibi devam edecektir..
  • quote:

Yoğunluktan dolayı geç dönüş yapıyorum, kusura bakmayın. En geç 1 haftaya tekrar alımlar ve iletişim eskisi gibi devam edecektir..

Günlerdir yazıyorum mail adresimi değiştirmek için ingilizce metin yazacaktınız hala yazacaktınız hızlı olsun diye hiç bir yere ilan vermemiştim yani benimde işim havada kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitleselim

quote:

Yoğunluktan dolayı geç dönüş yapıyorum, kusura bakmayın. En geç 1 haftaya tekrar alımlar ve iletişim eskisi gibi devam edecektir..

Günlerdir yazıyorum mail adresimi değiştirmek için ingilizce metin yazacaktınız hala yazacaktınız hızlı olsun diye hiç bir yere ilan vermemiştim yani benimde işim havada kaldı

Günlerdir yazıyorum dediğiniz 1 gün yazdınız ve bende size yoğun olduğumdan dolayı daha sonra ilgileneceğimi söyledim ki ben size kesin alacağım diye bir laf ağzımdan çıkmadı! Mail değişiminden sonra gerekli şeyler hakkında konuşacağımı belirttim. Skype konuşmalarını buraya ekleyebilirsiniz, bir çok kişiyle sorunsuz bir şekilde ticareti hallederken kendi kendinize gelin güvey olarak suçlamak nedir?! Ayrıca bu kadar aceleniz var ise kendinizde şunu yapabilirdiniz...

http://lmgtfy.com/?q=guild+wars+2+email+de%C4%9Fi%C5%9Ftirme

• var mi deluxe edition satacak 50 TLye? Bana ozel mesaj gonderirse sevinirim
  • 1 adet GW2 Acc. Satıyorum ilgilenenlere 50 60 tl düşünüyorum fiyat olarak. Skype üzerinden erişebilirsiniz : Mstkkk
    80 lvl Thief Ve Elementalist var acc içerisinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkmstkk -- 12 Eylül 2013; 4:48:09 >
  • Wow Account lada takas edebilirim .. Cataya kadar olması yeter zaten 40 tl mi ne yapıyo cataya kadar ki paket..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.