Her serverda olabilir +85 full str blade farm önemli değildir...
gaia serverinde 86 lwl full str blade. Skill ler güzel dressi, dün basılmış peti ile devili, 100m parası mevcut, itemler full blue +5 iyi bi teklif gelirse neden olmasın :)
Ares Serverında 100 FF Fire Force Bicheon 233,000 sp li Sun +7 blade som +10 shield +8 shoulder 100+5 chest legs 91+5 sun foot 99+7 head garment seti vardır.
Ares Serverında 100 FF Fire Force Bicheon 233,000 sp li Sun +7 blade som +10 shield +8 shoulder 100+5 chest legs 91+5 sun foot 99+7 head garment seti vardır.
Aynı chardan 2 tane var.sanırım ^^
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
Aynı chardan 2 tane var.sanırım ^^
Pardon mesajımı yazınca tamam tusuna bastıgım da konuyu uplamadı tekrar tekrar basmama ragmen olmadı bı baktım 2 kere uplamıs Allahtan daha fazla yazmamıs
93 lwl Full ınt Nuker blade açılmamıs pre plus sp tıcket dress vs server uranus 100 TL
ilgini çektiyse : wht-zupp@w.cn
Benim aradığım tam olarak level en fazla 50 lira ayırabileceğim için skillerinin ne durumda olduğu hiç önemli değil full str fire bic light yapılandırması bu olsun yeter. :D
Zor...
SPARTAda 95 lw soyuk CHhinn BoW üzerinde 3 dresi bulunuyor ve 1 er günlük sp ve ticket vede cansız sincap ve devili vardır charın fiyatı 60 tl dir...&... APOLLOda 65 warior-cleric skilleri 65 e ff dir lw inde yatıramayacagı char yoktur bununda fiyatı 20Tl dir... iletişim için mailto:b_murad_b_61@hotmail.com adresinden bana ulaşın buradan resimleride atabilirim teşekkürler.. Kocaeli çevresinden isterseniz eldende olur teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme