Şimdi Ara

Alinik Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna tekrar baslamak icin hesap ariyorum. cok pahali olmazsa sevinirim, class dh veya wizz olursa daha iyi olur. cok pl olmasina gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesabımda 3 adet wiz 1 adet DH var. Wizard için olması gereken bütün itemler mevcut ve %90 ı ancient. 75 lvl solo GR rekorum var. dh ile 60 yapabildim. 1 adet Speed farm WOH wizard, 1 adet Arcane orb Wizard, 1 adet te Twister wizard var. Demon için ise bütün setler ve gerekli itemler bankasında mevcut zevkime göre takılıyorum.

Oyun için Sizin aklınızdaki rakam nedir ?
  • Benim hesaba 2000 lira verilmişti bir buçuk yıl önce. O günlerin üzerine 5-6 tane daha şahane HF amulet, 400 tane legendary materyal, 200 tane organ, 40 tane makine, 20-25 bin normal materyal, 10-15 bin fs var. WD ve DH için her item'ın en iyisi (Bir soul harvester yok), Monk için de neredeyse en iyi item'lar mevcut. Ancient olmasından bahsetmiyorum, secondary'ler de öyle.

Oyun deluxe edition. Ekstra stash ve ekstra karakterler de mevcut. 1100 küsür non season, 900'e yakın season paragon var. 200'e yakın arkadaş, 10 tane de kabul etmediğim arkadaş teklifi var. Reddetmedim de, öyle duruyorlar.

Non season'da 1084 tane key mevcut. Season'da 20 falan. Her iki tarafta da 104 no boss ya da 95-98 speed yapabilecek WD, non season'da aynı seviyede Monk mevcut.

Çok para istiyorum bu hesaba, çok. Oğluyla ya da arabasıyla takas yapmak isteyenler, kuyruk atmayan bukalemunu olanlar özelden ulaşsın.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    İyi satışlar hocam. Harika bir hesap gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.