Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Iphone 5 (xperia sp + nakit) Satın Al 27 Ağustos 2013 19:52 1 1 Alınık Iphone 5 (xperia sp + nakit) arkadaşlar henuz 1 aydır kullandığım xperia sp'mi iphone 5 ile takaslamak istiyorum. cihazım tertemizdir ilk gunden kılıf ve jelatinle kullanılmaktadır. yanında 16 gb sandisk marka ultra performanslı android uyumlu hafıza kartı da vardır. full kutu içerik ve tr garantili faturalı cihazdır. cihazımı kozmetik olarak çok temiz bir iphone 5 ile takaslamak istiyorum. 4g destekleyen guncel model ve Türkiye garantili olması ilk tercihimdir. tekliflerinizi bekliyorum iyi forumlar Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yurtdisindan Istediginiz Urun Getirilir Yurtdisindan Istediginiz Laptop Getirilir Yurtdisindan istediginiz urun getirilir Yurtdisindan istediginiz urun getirilir
dükkanıma baksbilirsin hocam ama kozmetik olarak temiz ip5 biraz zor (: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >