Şimdi Ara

ALINIK LG 42LW570S ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK LG 42LW570S ANAKART
    LG 42 LW570s televizyonum için anakart arıyorum. ALINIK LG 42LW570S ANAKART Anakart üzerindeki numara EAX63686303(3) şeklindedir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 12 Nisan 2019 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam görüşebilirmiyiz.uygun zamanda mesajınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    İlanla ilgili olarak aradıysanız ben aradığım kartı buldum. Teşekkür ederim

• hocam benim tv de aynı bana da lazım bu kart nerden buldunuz.iletşim no verebilirmisiniz

• Merhaba Arkadaşım
    ben bu ürünü japonteknoloji.com isimli siteden aldım. sitede iletişim bilgileri var ama ben konuştuğum telefon numarasını yazıyorum kolay gelsin ..05423052766

• hocam sağolasın yapıldımı tv menmunmusun.sen mi yaptın.parçayı ne kadara aldın

• Tekrar merhaba
    Ben anakartı sıfır(kullanılmamış) olarak yanlış hatırlamıyorsam 540 tl ye aldım yanında akıllı kumanda ile beraber geliyor. Onarımı kemdim eski kartı çıkardım yenisini taktım. herhangibir problem yaşamadım şu ana kadar. Taıldığın hususlarda mağaza yardımcı oluyor.

• hocam cevapların için teşekkürler öncelikle.kartı tamir ettirdinizmi daha önce.ilk kez mi böyle bir arıza meydana geldi.

• hocam firma ile görüştüm.ürün sıfır değilmiş garanti vermiyorlar.sıfırına 750 dediler.siz kart konusunda görüştünüz mü

• Merhaba isninizle bir şey soracağım sizdeki problem ne idi nasıl bir sorun vardı ben de resimdeki gibi bir sorun var açaba aynı sorun mu Anakartı değişsem düzelir mi
    ALINIK LG 42LW570S ANAKART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkmgkmgkm -- 16 Ağustos 2020; 2:31:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.