Şimdi Ara

ALINIK : Maksimum 18 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır araç bakıyorum son bir kaç haftadır da aktif olarak bakıyorum. Bulunduğum şehir küçük olduğundan bulduğum araçlar sınırlı ve çoğu gerçek satıcı bile değil.

Aradığım özelliklerde
    4 kapılı b sınıfı
    abs ve klima olan
    mümkünse kazalı ve güneş yanığından yada çiziklerden komple boyalı olmayan
    yakıt tipi farketmez (ama ekonomik olsa iyi olur)
    satmak istersem ikinci elde fazla zarar ettirmeyecek(hiç demiyorum artık zararı göze aldım)

tüm araçlar olabilir. Maksimum 18 bin liraya kadar gerçekten aracını satmak isteyen arkadaşlar varsa görüşmek isterim. Karadeniz bölgesi tercih sebebim ancak güven veren arkadaşların bulunduğu yerlere de gidebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman_turk -- 30 Mart 2012; 18:41:54 >

• bana kalırsa herkesın fıyatları ucmus...gıt sıfır bır sandero al....mareaya bıle 16.000 tl ıstenıyosa.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

bana kalırsa herkesın fıyatları ucmus...gıt sıfır bır sandero al....mareaya bıle 16.000 tl ıstenıyosa.....

mantıklı mi acaba bende farkettim çok uygun sıfır fiyatı
  • Marea yada sıradan bir arabaya 16 nin vermem ha 10 yaştan büyük arabaya vereceğim param en fazla 10 bin olur

2. el de risk %70 tir piyasa dengesiz ve dürüst satıcıların yanı sıra dolandırıcı satıcılarında çok fazla olduğunuda unutmamak gerek

Bu durumda 16 bin yerine en boş arabaya 22 bin verin ama ilk kullanın siz olun garantisi var risk "0"
  • arkadaşlar fikirleriniz için herkese teşekkürler ancak sıfır araç şu an için bütçemi aşar. Piyasa şartlarına bakınca şu an için aklım clio yada albea dizele kaydı. Aslında lpgde olabilir ama dizel olsa daha iyi olur. Bir süre kullanır kendimi toparlayınca satarım diye düşünüyorum. Abs de olmayacak sanırım ama şimdilik idare edeceğiz artık.

Kendisi yada çevresinde düşük km(120k ya kadar) clio yada albea aracını satanları bildirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.