Şimdi Ara

Alınık Media Markt -- Teknosa -- D&R Çekleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Diğer #iTunes #Enpara Elektronik #Teknosa #MediaMarkt Firma #D&R
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Alınık Media Markt -- Teknosa -- D&R Çekleriniz
    iTunes Kodlariniz alınır.

ALINIK MEDIA MARKT -- TEKNOSA -- D&R bu magazalarda herhangi bir üründe geçerli çekler alinir.

NOT:[iNTERNET ALIIŞVERİŞİ YAPMAYACAĞIM. MAĞAZA ALIŞ VERİŞİ YAPILACAKTIR. BU SEBEPTEN DOLAYI İNTERNET ÇEKLERİ ALINMAYACAKTIR.]

Ödemeler enpara

DipNot: Çek Satışında kendini acındıracaklar, niyetleri başka olanlar, referanssız olup güvenmeyecekler ya da 3 5 liralık işlemden referans kazanıp referanslarım mevcut diyenler mesaj atmasın.

Referans Konum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_117184373//tm.htm#117184373
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Fatih Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• teknosa 800tllik çek var hocam ne kadar veriyorsunuz
  • Teknosa 115 TL çek var ne kadar veriyorsunuz.
  • Merhabalar, elimde 570TL değerinde altlimitsiz olarak herhangibir üründe kullanılabilecek iade çeki mevcut (28.06.2017 tarihine kadar geçerli). İlgilenenler pm atabilir.
  • Arkadaslar merhaba bankada calismaktayik bankadan kazandigim elimde 1500 tl hediye ceki vardir.
    Yeni araba aldigim icin arabamin lastik ve jantlarini degismek istiyorum.Elektronik bir urun alip satmak yerine cekleri bozdurma veya takas yoluna gittim.Tekliflere acigim.Dedigim gibi arabama lastik ve jant alacagim onerileri bekliyorum.
  • kadriyegüren K kullanıcısına yanıt
    internet alış verişi yapmıyorum teşekkürler
  • Pm attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 tl çek mevcut Teknosa mağazada da geçerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.