Şimdi Ara

Alınık Metal Gear Solid -Twin Snakes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo Gamecube konsolunun ilgilendigim son oyunu
    1- Metal Gear Solid -Twin Snakes i

ariyorum arkadaşlar elinde olupta satmaya düşünenler pm yoluyla ulaşabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayako -- 19 Kasım 2014; 15:43:15 >

• elimde sıfır jelatininde monster hunter 3 wii...ve yeni ayarında gamecube mario kart var.
  • Yani bunlari istiyosun :)

Alınık Metal Gear Solid -Twin Snakes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 14 Mayıs 2014; 23:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    hocam varmı? sizde bende vardı sattım daha önce pişmanım 2,3,4, code veronica lazım satıyormusunuz?
  • Olmazmi hocam tum seriyi orjinal olarak bulmak icin cok ugrasmistim resimdekiler benim oyunlarim..konuyu gorunce oyle ekleyeyim dedim bole bir seri satilirmi hic :)

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Heyecan yaptım hocam görünce :) güle güle kullanınız güzel oyunlar.

Ürün: satılmıştır silinebilir
    Alıcı: alican88
    Tarih: 20 Aralık 2010; 19:22:18
    Yorum:çok itinalı ilgili ve kaliteli bir akadaşımız yaptığım alışverişte çok memnun kaldım gösterdiği öze

onları size ben satmışım hocam sanırım 20 Aralık tarihinde 2,3,4, ve code veronica X i :) hatırladınızmı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayako -- 15 Mayıs 2014; 16:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Heyecan yaptım hocam görünce :) güle güle kullanınız güzel oyunlar.

Ürün: satılmıştır silinebilir
    Alıcı: alican88
    Tarih: 20 Aralık 2010; 19:22:18
    Yorum:çok itinalı ilgili ve kaliteli bir akadaşımız yaptığım alışverişte çok memnun kaldım gösterdiği öze

onları size ben satmışım hocam sanırım 20 Aralık tarihinde 2,3,4, ve code veronica X i :) hatırladınızmı :)

vayyyy beeee hatırladım hocam :) gördünüzmü nerden nereye :) 4 yıl olmuş hala gözüm gibi bakıp saklıyorum :) tesadüfe bak valla duygulandım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır jelatininde Türkşye çıkışlı Mario Galaxy 2 var. Arşiv için saklıyorum. Ne kadar verirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SquallTr S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim düşük fiyat vericem malum sizde ender bulunan bir oyun için çılgın rakam vericeksiniz. teklifi yinede pm den gönderdim.
  • Merhabalar elinde yine gamecube oyunu olan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.
  • türkiye de bulmak çok zor yurt dışında bile artık nerdeyse zor fiyatları çok yüksek bu oyunun bildiğin kara borsa
  • Kaza ile hocam bi ümit satan cikar belki : ) ara ara guncellerim ilani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.