Şimdi Ara

Alınık Nikon D5300,D7200,D5500 ve Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Öncelikle Daha önce DSLR cihaz kullanmadım. Fotoğraf ve Video çekimlerimi Iphone 6s ile yapıyorum.
    Seneye 1 yıl boyunca Avrupa nın çeşitli ülkelerinde olacağım. Bunun için bir makine almaya karar verdi.
    Teknik özelliklerine baktığımda bu cihazların benim bütçeme uygun olduğuna karar verdim.
    Bu işi yapan sayın forum üyeleri tavsiye ve yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Ayrıca Temiz ve Fazla kullanılmamış ürünler için teklif verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 2 Temmuz 2016; 14:59:51 >

• D5300 değil de D5500 almak daha mantıklı olur . Gezi amaçlı kullanacaksanız aynasız makinelere de bakabilirsiniz . D5500 neyse de D7200 sürekli gezen biri için ağır olabilir . Önceden de tecrübenizin olmadığını düşünürsek gerçekten sıkılıp bırakabilirsiniz bir noktadan sonra . Sabitken iri gövde kullanmak güzel ancak gezide , uzun yürüyüşlerde hafif makine avantajdır .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    D5300 yerine D5500 e yöneldim. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
    Sıkılma konusunda sabırlı biriyimdir ve fotoğraf çekmeyi seviyorum.
    Ayrıca Lens tavsiyesi olanlarda lütfen yorumlarını esirgemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalees1

D5300 yerine D5500 e yöneldim. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
    Sıkılma konusunda sabırlı biriyimdir ve fotoğraf çekmeyi seviyorum.
    Ayrıca Lens tavsiyesi olanlarda lütfen yorumlarını esirgemesin.

Başlangıç için D5500'le birlikte gelen 18-55 VR II işinizi görür manzara ve biraz daha dar açılı çekimlerde . Portre amaçlı kullanmak için 50mm F1.8 G , tele için de uygun fiyatlı olarak 55-200 VR düşünebilirsiniz .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Peki anladım Teşekkür ederim hocam
  •  Alınık Nikon D5300,D7200,D5500 ve Yorumlarınız

Kaynak :http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d5500/9

Nikon D5500 bence Temmuz 2016 itibarı ile bu seviyedeki en başarılı sensörü olan gövde.

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Sanırım D5500 alabilirim, Fiyat araştırması içerisindeyim.
    Görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon D3200 vr2 alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Canon 60d vs 700d
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • d7200 her zaman daha iyi makinedir 5500 den ama ondan sonra dusunulmesi gereken noktalar fiyatı ve agırlıgı :) 7200 ler magnezyum alasımlı kasa oldugu ici daha dayanıklı ama agır :( o yuzden en iyisi aslında denemek.. lens olarak 18 55 fena lens olmasa da 18- 105 daha iyi iş görürü.. hem daha fazla zoom var.. yani baslangıc tak gez lensi icin 18-105 i her zaman tercih ederim..
  • Evet hocam ilk önce Fiyat olarak 1100TL Ortalama daha pahalı,
    Sitede D5500 Giriş seviyesi iken 7200 ileri seviye grubunda
    Yeni başladığım için ve seyahat halinde olacağım için D5500 F\P olarak daha cazip geliyor.
    Yurtdışı ürünler 2250 TL buldum 1,2 yerde şuan istanbulda olmadığım için biraz daha bekliyorum.
    Lens olarak 18-55 ile alacağım , Ayrıca 55-200 VR düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.