Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ALINIK OYUNCU DİZÜSTÜ PC BÜTÇE 30.000TL İstanbul içi .
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
-
Üstadım merhabalar çok teşekkür ederim ben akşam saat 23:00’ten sonra paylaşmış olduğunuz ilanları detaylıca inceleyeyim bir de benim dayıoğlu işte kuzenim oyuncu bilgisayarı istiyor da ekran kartları 4050 olanlar oyun oynatamıyorlar gibi 4060 ekran kartı olan bir dizüstü bilgisayar bizim daha çok işimizi görür diye düşünüyorum sağ olun sizde bir çok ilan paylaşmışsınız ben nasip olursa saat 23:00’ten sonra bakayım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Tmmdır geri dönüş için tşkler.
-
Değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ben teşekkür ederim üstadım saygılarımla
-
Selamlar, 2 ay önce yeni bir sistem dizdiğim için önceki kullandığım oyuncu dizüstü bilgisayarımı ikinci elden satışa çıkardım. Fiyatı bana önerilenin biraz altında tutmaya özen gösterdim 240hz 17 inch FHD monitörlü güzel bir laptoptur. Yayın yaparak istediğim tüm oyunları rahat bir şekilde oynayabildim.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-monster-tulpar-t7-25.1-rtx3060-i7-11800h-240hz-monitor-1,5tb-1189316079/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeppet -- 14 Ağustos 2024; 7:7:12 >
-
Pm gönderilmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X