Şimdi Ara

ALINIK OYUNCU DİZÜSTÜ PC BÜTÇE 30.000TL İstanbul içi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK OYUNCU DİZÜSTÜ PC BÜTÇE 30.000TL İstanbul içi .

Selamünaleyküm arkadaşlar herkese hayırlı günler

sadece İstanbul içi elden alışveriş olacak şekilde kutusu garantisi faturası olan maksimum 30.000 liralık fiyat performans oyuncu bilgisayarı arayışım var gerçi ben kendim için değil dayımın oğlu için arıyorum kendisi donanım işlerinden anlamadığı için tercihi ben yapacağım satın almaya da beraber geleceğiz nasip olursa gerekli kontrolleri yapacağız bilgisayarı alacağız nasip olursa

alışverişin selameti açısından sadece İstanbul içi tercihen Avrupa yakasında oyuncu dizüstü bilgisayarını satan arkadaşlar bana buradan ya da özelden ulaşırsalar sevinirim bütçemiz 30.000 TL ama kutu fatura garanti muhakkak olsun istiyoruz şimdiden iki tarafada hayırlı olmasını temenni ederim saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Özel Mesaj Gönderdim.

• passyok kullanıcısına yanıt

Üstadım merhabalar çok teşekkür ederim ben akşam saat 23:00’ten sonra paylaşmış olduğunuz ilanları detaylıca inceleyeyim bir de benim dayıoğlu işte kuzenim oyuncu bilgisayarı istiyor da ekran kartları 4050 olanlar oyun oynatamıyorlar gibi 4060 ekran kartı olan bir dizüstü bilgisayar bizim daha çok işimizi görür diye düşünüyorum sağ olun sizde bir çok ilan paylaşmışsınız ben nasip olursa saat 23:00’ten sonra bakayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmmdır geri dönüş için tşkler.

• passyok kullanıcısına yanıt

Değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ben teşekkür ederim üstadım saygılarımla

• Selamlar, 2 ay önce yeni bir sistem dizdiğim için önceki kullandığım oyuncu dizüstü bilgisayarımı ikinci elden satışa çıkardım. Fiyatı bana önerilenin biraz altında tutmaya özen gösterdim 240hz 17 inch FHD monitörlü güzel bir laptoptur. Yayın yaparak istediğim tüm oyunları rahat bir şekilde oynayabildim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-monster-tulpar-t7-25.1-rtx3060-i7-11800h-240hz-monitor-1,5tb-1189316079/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeppet -- 14 Ağustos 2024; 7:7:12 >

• Pm gönderilmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Zeppet ve @lokkatto Üstatlarım teşekkür ediyorum ben Gönderdiğiniz ürünleri dayı oğluma incelemesi için gönderiyorum kendisi karar verdi taktirde sizlere geri dönüş Yapacağım nasip olursa teşekkür ediyorum saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.