Şimdi Ara

Alınık:Peugeot 206 Rolland Garros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul ve cevresinde 12.500 TL civarında kazasız değişensiz Peugeot 206 Rolland Garros arıyorum. Ayrıca bu araca sahip olanlar araç hakkında genel fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

• arkdasım kullanıyor performans süper yakıt konusunda cok tutarlı değil. Cok yakmasından sikayetci bu araclardaki motorlar 1.6 unutmamak gerek . tasarruf derdin yoksa alabilirsin konforu güzel.

• Bilgilerde kaza yok diye yazıyor ama yine de servise sokmak gerekir muhakkak tabi ki. benim sormak istediğim daha çok bu araçlar için bu fiyatlar uygun mu acaba? Kış mevsimine doğru fiyatların düştüğü söylenir genelde sizce biraz daha beklemeli miyim?

Bir de şu araç nasıl acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-coook-acil-sorunsuz-masrafsiz-roland-garros-59821857/detay/
  • Evet kısa doğru düşer yalnız söyle bir durum var bayram oncesi tavan yapar acele etme.suan satma donemi piyasa satıcılarda biraz daga bekle derim
  • aracı 5 aydır kullanıyorum gayet iyi yakıtıda o kadar abartılı değil 30 kuruş felan yakıyor. gaz taktırmayı düşünmüyorum açıkçası ben temiz buldum bitane Allah için 5 ayda bir tek viraj kolu değiştim oda toplam 30 tl tuttu. bu model arabalarda boya ya fazla bakmıcan çok ağır kazası ve motorunda bi sıkıntı yoksa şiddetle tavsiye ederim göz alıcı bi özelliği var bakan bi daha bakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 Mk1 Oto teyp
    3 yıl önce açıldı
    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.