Bildirim
alınık pinli pinsiz adsense hesabı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İçinde 24+ dolar olan adsense hesabı var. pinli. teklifiniz yapın bir düşüneyim. piyasasını merak ettim bu işin, çünkü kurumsallığımdan dolayı kolaylıkla adsense onaylatabiliyorum. -
hocam çok makul bir değere anında adsense hesabı açıyorum hem sizin istediğiniz email adresi ile detay için lütfen pm atınız... -
Adsensemde 221$ var pinsiz bilgilerinize, -
satış herkesedir sadece 5 tlye adsense hesabı açıyorum... -
hocam o kadar miktar birikmesine rağmen nasıl pin almadınız merak ettim acıkcası
detayları ile pm atarsanız konusalım -
hocam mesele hesap acmak değil hesabın ikinci onayı da alması size adresi vereyim hesabı acın ve team ile bağlanayım ve göreyim ardından ödemenizi 5 lira değil 10 lira olarak yaparım
derdim onaylı adsense almak -
quote:
Orijinalden alıntı: zeqi1985
hocam mesele hesap acmak değil hesabın ikinci onayı da alması size adresi vereyim hesabı acın ve team ile bağlanayım ve göreyim ardından ödemenizi 5 lira değil 10 lira olarak yaparım
derdim onaylı adsense almak
hesabın ikinci onayı derken? -
okuduğum ve bildiğim kadarı ile google artık çift onay sistemi kullanıyor -
quote:
okuduğum ve bildiğim kadarı ile google artık çift onay sistemi kullanıyor
siz hiç dert etmeyin abi şimdiye kadar 2 kişiye satış yapdım daha bir sorun çıkmadı çıkmazda inş. hatta arkadaşın biri sitesine reklamları koydu para kazanmaya bile başladı... -
tamam hocam bana pm atın iki adet hesabı acalım ve ben size ödemeyi yaparım -
youtup dan alınma pinsiz hesab var içinde 6.70$ var pm atın -
hocam ben websitede kullanmak için istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam ben websitede kullanmak için istiyorum
wep sitesindede kullanabiliyorsun youtubdan alınan adsyi ben şuan 2 blogda kullanıyorum işlerim dolayısıyla ilgilenemiyorum
o yüzden satıyorum imzamdaki blogda ads reklamı var mesala
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X