Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Steam Bakiyesi %20 Hibe Satın Al 17 Ekim 2023 21:25 1 1 Satılık Steam Bakiyesi %20 Hibe 1500 liralık bakiyeyi 1200 liraya bırakıyorum, yada 750 lirayı 600 liraya bırakıyorum, almak istediğim hiç bir oyun yok, boşu boşuna dandik bir pc oyuna harcayıp bitirmek istemiyorum.Para kaynağı: Cs Go Brave Kasası çıkmıştı o ve sonrasında bir kaç küçük csgo kasası satışından geldi. Referanssız ve yeni kişilerle iş yapılmayacaktır, pazarlık söz konusu değil.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 Hibe SATILDI - Satılık Cyberpunk 2077 Ps4 Pri
Ahmet arkadaşımız ile işlem gerçekleştirilmiştir. Hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 Hibe SATILDI - Satılık Cyberpunk 2077 Ps4 Pri