Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık steam bakiyesi 200 dolar Satın Al 3 Ocak 2025 18:36 1 1 Satılık steam bakiyesi 200 dolar Merhaba,200 dolar Steam bakiyem mevcut. Bunu satmak istiyorum. %20 indirimle vermek istiyorum. 18 yıldır foruma üyeyim. Forumda son yıllarda çok aktif değilim çocuklar yüzünden. Daha önce defalarca alışveriş yaptım forumdan ama öyle ekli referansim yok profilde. Ama güven problemi olmaz. Çorlu da ikamet ediyorum. Yüzyüze görüşme yaparak da bu işlemi yapabiliriz. Düşünenlerden PM bekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık steam bakiyesi 200 dolar RAZER ABYSSUS 2000 + GOLIATHUS SPEED BUNDLE SET SATILIK !! --ALINIK-- 4 GB DDR3 1333 MHZ 2 ADET MASAÜSTÜ RAM--- ALINIK LAPTOP DDR2 800 MHZ 4GB RAM-