Şimdi Ara

[ALINIK] RTX 3080 ve üstü (KFG Tam, TR Garantili, Miningsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALINIK] RTX 3080 ve üstü (KFG Tam, TR Garantili, Miningsiz)

Selamlar,

Nvidia tarafında 3080 ve üstü kart alınacak. 1 adet oyun için alacağım.

Kriterlerim;

*Mining ile hiç bir şekilde alakası olmayacak.

*KFG tam olacak.

*Türkiye içi garantili olacak. Yurt dışı kart düşünmüyorum.

*En fazla 8-9 aylık kart olacak.

*Soğutması kötü olmayan tercihen üst model(Rog, Suprim vs.) olacak.

*3080 Ti gibi kartlar için 15K, 16K, 18K TL gibi fiyat teklifi ile gelmeyiniz cevap dahi vermem.

Edit: Kargo ile yapılacak alışverişlerde, referansı benden fazla olan kişiye önce ödeme yaparım. Benden az referansı olan kişi önce ürünü gönderir, sonrasında ödemesini gerçekleştiririm. 3-5 tane dijital satış referansı ile önce benden ödeme istemeyiniz lütfen.

Tekliflerinizi özel mesaj ile iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• gainward rtx 3080 ti mevcut. günde 1-2 saat oyun için kullanıldı. 7 ay oldu alalı fakat yurt dışından almıştım kutu fatura garanti mevcut. kartın bilgilerini bu linkten bakabilirsin. ilgilenirsen pm atabilirsin.

palit
    Products :: GeForce RTX™ 3080 Ti Phoenix
    https://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1129&lang=en
  • Yurt dışı kart düşünmüyorum hocam teşekkürler. Mesajı geç gördüm kusura bakmayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 ay garantili Gigabyte Gaming OC 3080 Ti mevcut elimde. Tertemiz sadece 3 ay kadar kullanilmis fatura tarihi 22/05/2022. Teklifiniz nedir? Sogutmasi Suprim ve ROG kadar saglamdir arastirabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanydn -- 25 Nisan 2023; 0:51:43 >
  • hocam düşünürseniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-3090-ti-suprim-x-1096199048/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönüş yapıldı. Arayış devam ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.