Şimdi Ara

Takaslik 2 yıl Tr garantili Miningsiz rtx3080 12Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Takaslik 2 yıl Tr garantili Miningsiz rtx3080 12Gb

Arkadaşlar kartin ikinci sahibiyim kart çok temiz toplasan 6 ay anca kullanılmış 2022 Temmuz Tr faturalı Asus tuf Rtx3080 12 GB modeli.Takas Tr garantili miningsiz Rtx3090 üstüne duruma markaya göre 2000-3000 arası verebilirim.Rx7900xt onada 5000 verebilirim.Bu şekilde takas düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.İstediginiz testi yaparım.Miningden hoşaf olmuş içi açılmış garantisiz kartlarla kıyaslama yapmayın.Kutu ve içeriği deformesiz sıfır gibi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Zannediyorum piyasadan hiç haberiniz yok 3080'e 18.000 yazdığınıza göre. Ha diyorsanız ki ben 8.000 TL indirim yaparım orası ayrı tabi :)

• Sen ucmussun be reisss

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CcOsmanLı kullanıcısına yanıt

Fiyata takılmayın fazla hocam amacım tamamen takas.Fyatida biraz tepki amaçlı yazdım miningli garantisizlere 13-14 istiyorlar, rtx 4070ti ye 28-30 bin yazan var altın kaplama olsa etmez o para.20 binlik Tr garantili bulsam aradığım kartı 14-15 binede veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 9 Ağustos 2023; 18:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Hayırlı satışlar o zaman hocam

• Asus 3090 var üzerine 10k verir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmS Bilisim kullanıcısına yanıt

Tr garantili ve mininsizse 3k veririm.Satsam zaten 17-18 k rtx3090 kaynıyor miningsiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Asus Rog Strix RTX 3090. 2 yıldan fazla garantili ürüne üste 3k vereceksiniz ve sizin kart 17-18 edecek öyle mi?

Tamam en güzel kart sizinki, en akıllı da sizsiniz.

Benim kartımda 2 yıl garantili miningsiz 12 GB olan versiyonu bence siz abarttiniz 10k nedir?Sanki bana rtx4080 mi veriyorsunuz?5k 6k fark verirsem rx7900xt yada rtx 4070 ti alırım.Tek artısı bana VRAM sadece onun için veriyorum 3k fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 14 Ağustos 2023; 15:51:46 >

• Sizin kartın edeceği max 11. Siz abartıyorsunuz kartınızı. Kimse 5-6 fark isteyip size o kartları vermez.

• Bana bulurmusunuz o paraya tr garantili rtx 3080 12gb iki yıl garantili miningsiz 1000 lirada size farkını verip alayım.Sizin kartta 14-15 o zaman taş çatlasın.Siz herhalde uyanık esnafsiniz biraz 😂kendi kartınızı ucurup karsinin kartını gomuyorsunuz.10 bin fark istemek nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 14 Ağustos 2023; 18:27:16 >

• Benim Kartı 17 ye satıyorum hocam. Almak isterseniz. Forumu gezin bir sürü bulabilirsiniz. Bir sizin kart temiz, miningsiz sanıyorsunuz herhalde. Ben yorumlarınıza istinaden 10k fiyat çektim yoksa üstüne 6-7 yeterli.

17 ye rog strix 2 yıl Tr garantili miningsizse çok iyi fiyat kartı satarsam alirim kaçırmam sizin karti.Benim kartın garantisizlerine mininglilerine 13-14 istiyor forumda saticilar.Fiyatlarda bir ortayol yok.

Herkes herşeyi isteyebilir hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.