Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SIFIR FATURALI 4 YIL TR GARANTİLİ RTX 3080
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı model 3090 nın farklı markalar arasındaki farklara bak 2000-3000 atıyor ne acayip oldu bu piyasa
-
Güçlü bir yatırım..
-
Vay be hayallerimizi satıyorlar ☺️☺️ -
Gigabyte aorus 3070 kartı almak için özel mesaj attım. -
Asus ROG Strix 3090 için PM...
-
2 hafta geçmiş ilandan bu yana ve şu an bu fiyatlar iyi bile sayılabilcek derecede piyasaya göre
-
Ekran kartları hala satistaysa iletişime geçermisiniz. Özel mesaj atamadım tablette sıkıntı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarla geçiyor mu hocam
-
Sadece komiksiniz :D @fenomenhaa bu arkadaşımızın rx6900xt merc i 20kymış 15k eder dedim diye bloklandım :D birde kullanılmış sıfırda değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 17 Mart 2021; 11:41:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SenqaiiSadece komiksiniz :D @fenomenhaa bu arkadaşımızın rx6900xt merc i 20kymış 15k eder dedim diye bloklandım :D birde kullanılmış sıfırda değil
Bekleyin hocam eth güncelleme geliyor mining işi bitiyor o zaman rx6900t yi 15k yı bırakın 10k ya zor satacaklar.Yakında Acil satılık 10k rx6900xt ilanları görürseniz şaşırmayın.
-
:)
-
Mining işi eth ile bitmiyor ki hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben onu Haziranda yazmışım şuan kasımdayız çok şey değişti evet haklısınız.Rvn bence geleceği çok parlak hem kazım hem yatırım yapılabilir.Ytd
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay arkadaş diyorum başka bişe demiyorum. İyi satışlar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X