Şimdi Ara

Alınık Ryzen 5 5600x Golden Sample

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Zonguldak İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık Ryzen 5 5600x Golden Sample

Ryzen 5 5600x Golden Sample

Dm yoluyla iletişime geçiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• işinize karışmak gibi olmasında oc yapmak çok fazla performans artışı getirmiyor bu işlemcilerde

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Getiriyor kardeşim, -25 curve optimizer ve +200Mhz Pbo'da çekirdeklerim anlık 5111Mhz görüyor ve sabit 4850Mhz bendeki. Ramlerin iyi ise ve düşük gecikme değerlerinde oyunlarda %1 low performansı da artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 7 Aralık 2023; 20:9:44 >
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt
    Hangi islemci bu 5100 mhz goren ? Bir yanlislik olmasin. 4850 deseniz neyse diyecem ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

5600x...Max boost 4850. Scalar 10x te hwinfo da anlik bazi cekirdeklerin 5111mhz oldugu gordum. Fotoğrafi var, bulursam atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt
    Scalar ayarini bilmiyorum. Benim 5600 epey iyi gibi bu ayari ne yapayim sizce. Curve allcore -30 ve +200 pbo ile 4650 mhz de kullaniyorum. Oyunlarda max 45, stabilte testinde 68 derece gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Pbo'da gidebileceği maksimum değeri , düşük sicakliklarda elde etmişsiniz zaten. 4650mhz'ten daha yukarisi icin pbo'yu devre disi birakip manuel o.c yapmaniz yani + voltaj vererek gidebileceği yere kadar goturmeniz gerekir. Bu da islemcinin silikon kalitesine bağlı birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK RYZEN 5 5600X
    3 yıl önce açıldı
    Alınık Ryzen 5 5600
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golden sample nedir bilmiyorum ama 5600x var elimde ilgilenirseniz hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.