Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK Samsung NOTE 4 - NOTE 5 Satın Al 10 Aralık 2018 17:01 1 1 ALINIK Samsung NOTE 4 - NOTE 5 Merhababaşlıkta da belirttiğim gibi Note 4 ve Note 5 almayı düşünüyorum.cihazlar kusurlu olsa da olur yeter ki sorunsuz kullanılabilsin.örneğin; ekranda çatlak var ama dokunmatik sorunsuz çalışıyor veya kasada yıpranmalar mevcut vs.sorun olmayacaktır.yeter ki cihaz kullanılabilir olsun, şebeke gidip gelme, sim görmeme vs. gibi büyük sorunları olmamalı.amaç yeni rom kurup cihazları yeni romlarla denemek, öncelikli amaç budur o nedenle yıpranmış olsa da farketmez.Fiyatlar uygun olursa sevinirim, EN ÖNEMLİ KRİTER budur.çok yüksek fiyatlı cihazlarla ilgilenmiyorum. Kutu fatura aksesuar vs. lazım değil. şarj aleti olması kafi.not: Huawei Mate 8 ve Mate 9 da elinde olan ve satmayı düşünen varsa onlar da teklif sunabilir. Merak ettiğim cihazlardır.herkese iyi forumlar iyi günler.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Samsung J7 2016 (710f) Anakart Satılık / Takaslık REDMI Note 6 PRO-İndirim! ALINIK Samsung NOTE 4 - NOTE 5 Satılık Siyah S4 (i9500)
Note 5 i bilmem ama note 4 e dikkat edin. Ben aldım. Pek de sağlıklı cihazlar değil. Hemen hepsinde şebeke problemi var.